Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 10, 2014

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

620x465_133577807315
Πολλές φορές, σ’ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, έχουμε αναφερθεί στα φανερά και κρυφά διαδικτυακά παπαγαλάκια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, που παραπληροφορούν τους ατυχείς αναγνώστες τους, με διάφορες κατασκευασμένες «ειδήσεις».

Ποια είναι αυτά τα παπαγαλάκια και πως μπορείτε να τα επισημάνετε; Θα σας δώσουμε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πιάσετε επ’ αυτοφώρω τα παπαγαλάκια. Αυτές τις μέρες, κυκλοφορεί στις σελίδες τους ένα δημοσίευμα-απάτη, με τίτλο «Υπόγειες κόντρες στη Χρυσή Αυγή - Ο «μοναχικός» Παπάς και οι ......
υποτονικοί Κασιδιάρης και Παναγιώταρος», το οποίο αναφέρεται σε… έριδες που δήθεν υπάρχουν μέσα στην Χρυσή Αυγή (πρόκειται για το γνωστό κακόγουστο έργο που παίζεται από τον Ιούνιο του 2012 και συνεχώς διαψεύδεται από τα γεγονότα…). Το κατάπτυστο αυτό γελοιογράφημα, δημοσιεύθηκε αυτούσιο σε πολλές ιστοσελίδες, χωρίς να φέρει την υπογραφή κάποιου ή έστω να παραπέμπει σε κάποια πηγή. Και πώς να έχει πηγή και υπογραφή, εφόσον επρόκειτο για ρυπαρογράφημα των σκοτεινών υπογείων της πιάτσας Συγγρού, που εδόθη για δημοσίευση σε όλα τα παπαγαλάκια; Σας προτρέπουμε, λοιπόν, να βάλετε τον τίτλο στην αναζήτηση και να δείτε ποιοι το δημοσίευσαν. Αυτοί, λοιπόν, είναι τα πρόθυμα παπαγαλάκια της πιάτσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών