Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 10, 2014

Θράκη: Το μεγάλο θύμα της ανελέητης και προδοτικής πολιτικής


Θράκη: Το μεγάλο θύμα της ανελέητης και προδοτικής πολιτικής

Η Θράκη παραμένει, ακόμη και σήμερα, terra incognita για το υδροκέφαλη μνημονιακή ηγεσία. Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στη στενόμυαλη λογική των (απο) κομμάτων, αλλά και στη δράση του τουρκικού Γενικού Προξενείου στην Κομοτηνή, το οποίο αναμφίβολα επηρεάζει πρόσωπα και πράγματα - χάρη και στον υψηλό προϋπολογισμό του που φθάνει τα 15 εκατ. δολάρια - αλλά και που με τα χρόνια έχει λάβει μυθικές διαστάσεις σε ό,τι αφορά τις δυνατότητές του. Αφορά την ψυχρή αναμέτρηση Ελλάδας και Τουρκίας σε έναν πόλεμο τριβής χωρίς εμφανή νικητή αλλά με θύματα όποιον κινείται εκτός ελέγχου και έπαθλο την τοπική ισχύ. Σχετίζεται με τα απόρρητα κονδύλια που δαπανώνται με σκοπό την εξυπηρέτηση του «εθνικού συμφέροντος» κατά το δοκούν - αλλά σε αρκετές περιπτώσεις και τον πλουτισμό επιτηδείων...
Τέλος, συμπυκνώνεται στη .....
διαχρονική αδυναμία της ανθελληνικής πολιτικής ηγεσίας να αφουγκραστεί, τα αιτήματα της μειονότητας, για τα οποία δημοσίως όλοι κόπτονται, και να θέσει με σαφήνεια τους «κανόνες του παιχνιδιού» χωρίς... γκρίζες ζώνες και γκρίζους λύκους…
Μέγιστο ρόλο παίζει η εκπαίδευση. Γνωστή εφημερίδα ανακοινώνει: «Αν δεν θέλουμε να χάσουμε το παιχνίδι στη Θράκη και να βοηθήσουμε τη μειονότητα να νιώσει κομμάτι της ελληνικής Πολιτείας, το μυστικό κρύβεται στην ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης».
Το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εκπαίδευση στη Θράκη φαίνεται αν διαβάσει κανείς το non paper που είχε επιδώσει στην ελληνική πλευρά και συγκεκριμένα στον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβη ε.τ. Ι. Ζέπο, ο τούρκος μόνιμος υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου. Το non paper αυτό  δεν περιορίζεται μόνο σε εκπαιδευτικά θέματα, αλλά συμπεριλαμβάνει την αναγνώριση τουρκικής εθνοτικής ταυτότητας, την εκλογή μουφτήδων, τα βακούφια κ.ά. Το πλέον εκτενές κομμάτι του όμως αφορά την εκπαίδευση, με ειδικότερες αναφορές στα δίγλωσσα νηπιαγωγεία, στη χρήση τουρκικής γλώσσας σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την ενίσχυση των μειονοτικών σχολείων κτλ.
Ας φρεσκάρουμε άλλωστε τη μνήμη μας όταν η Άγκυρα και το τουρκικό προξενείο εξανέστησαν όταν και με τους ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πέρασε στη Βουλή η τροπολογία για την πρόσληψη ιεροδιδασκάλων με στήριξη στα δημόσια σχολεία και όχι στα ιδιωτικά, τα οποία είναι και ανεξέλεγκτα ως προς τη διδασκαλία του κορανίου. Πάγια τουρκική επιδίωξη, κεμαλιστών και ισλαμιστών, στη Θράκη είναι ο εγκλωβισμός της μνημονιακής συγκυβέρνησης σε έναν μηχανισμό διμερούς διαλόγου για τα μειονοτικά ζητήματα που δεν οδηγεί πουθενά. Ο ρόλος του Ισλάμ στη Θράκη εμφανίζεται ενισχυμένος, εξ’ ου και η αναφορά του Αχμέτ Νταβούτογλου σε «τουρκο-μουσουλμανική» πολιτισμική ταυτότητα. Με τον τρόπο αυτόν η Άγκυρα επιδιώκει να υπερβεί την ελληνική θέση ότι η μειονότητα διχοτομείται σε Έλληνες Πομάκους και Ρομά. Δεν είναι τυχαίο ότι προωθεί δυναμικά τα θέματα Θράκης στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης. Και όλα αυτά με την ευλογία του τουρκικού προξενείου στη Θράκη μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το τόνιζε εδώ και καιρό καθώς και την εισχώρηση προσώπων σε πουλημένα αποκόμματα που κάθε άλλο παρά για το εθνικό συμφέρον ενδιαφέρονται.
Γράφαμε σχετικώς:  «Το ζήτημα του προξενείου δεν είναι τωρινό. Η ανθελληνική του δράση λαμβάνει χώρα στην αιμορραγούσα απ' τους γκρίζους λύκους Θράκη μας επτά και πλέον δεκαετίες. Πού ήταν αυτοί όλα αυτά τα χρόνια; Πού ήταν όλοι αυτοί να καταγγείλουν τους τουρκόφρονες παρακρατικούς όταν το εθνικιστικό Κίνημα ξεσκέπαζε με αδιάσειστα στοιχεία τους πράκτορες της Άγκυρας όχι μόνο στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής στη Θράκη; Μας αποκάλεσαν συκοφάντες, συνωμοσιολόγους και ακραίους ρατσιστές και ως δια μαγείας οι χθεσινοί επικριτές μας καταγγέλλουν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ ως δεκανίκι του τουρκικού προξενείου.
Αμέλησαν όμως να αναφερθούν στις δεκάδες των σεσημασμένων επαγγελματιών τουρκοφρόνων, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια πολιτεύτηκαν και συνεχίζουν να πολιτεύονται κάτω από την σκέπη των μορφωμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δεν ξέρουν -τάχα- οι μεγαλοδημοσιογράφοι τη δράση του Ερχάν Ιμάμογλου και τον Αχμέτ Χατζηοσμάν; Δεν άκουσαν τίποτα για τους γκρίζους λύκους που έχει η ΝΔ στο ψηφοδέλτιό της για την Κομοτηνή; Για τους υποψηφίους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, Γιαννακίδη και Παυλίδη αντίστοιχα, οι οποίοι δίνουν το παρών σε συγκέντρωση οργανωμένη από τον ψευδομουφτή Κομοτηνής;».
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  είναι εξ’ ολοκλήρου κάθετη στη θέση της για το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, το οποίο είναι κι έτσι θα πρέπει να θεωρείται ως  μία βόμβα στα θεμέλια της ειρήνης και της ασφάλειας στη Θράκη και κρίνεται αναγκαίο να απενεργοποιηθεί. Κι αν δεν είναι εφικτό να κλείσει με μιας, που θα ήταν και το ιδεωδέστερο, μπορεί κάλλιστα να υποχρεωθεί σε άμεσο και δραστικό περιορισμό των αμφιλεγόμενων δραστηριοτήτων του. Όσο ο εκάστοτε Τούρκος Πρόξενος μπορεί να ελέγχει και να αλωνίζει την περιοχή, όσο συνεχίζει να συντηρεί την παρακρατική δομή που στήθηκε, όσο η τουρκόφρονες πράκτορες εντός των κομμάτων είναι οι μισθοδοτούμενοι παρακεντέδες του, καμία ουσιαστική πρόοδος δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας.
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να λάβει θέση είναι όσον αφορά το μειονοτικό εκπαιδευτικό κομμάτι το οποίο είναι αναχρονιστικό και γεμάτο φανατισμό. Τα Μορφωτικά Πρωτόκολλα του 1968 (και η Μορφωτική Συμφωνία του 1951) δεν είναι κάποιο ιερό κείμενο τις συνέπειες του οποίου πρέπει να τις υφιστάμεθα εσαεί, άπαξ και κάποτε υπογράφηκαν. Η καταγγελία αυτών των συμφωνιών είναι στοιχειώδης υποχρέωση της χώρας μας, τόσο έναντι των πλειονοτικών όσο και έναντι των μειονοτικών πολιτών της. Παράλληλα είναι καιρός να λήξει η ντροπή αυτή της ανυπαρξίας σχολείων στοιχειώδους εκπαίδευσης στα μειονοτικά χωριά. Πριν ακόμη αποφασιστεί το τι θα γίνει με τα μειονοτικά σχολεία, οφείλουμε ως Ελληνικό Έθνος να ιδρύσουμε και να λειτουργήσουμε δημόσια σχολεία με σαφέστατη εναντίωση στην τουρκοποίηση του μουσουλμανικού πληθυσμού. Είναι γνωστά τα λεγόμενα «οικονομικά πακετάκια» τούρκων επιχειρηματιών σε οικογένειες, ώστε τα παιδιά τους να οδηγούνται σε μουσουλμανικό «ιεροσπουδαστήριο», ποσόν που μπορεί να φτάσει άνετα και τα 500 ευρώ μηνιαίως για κάθε παιδί. Καμία αναφορά και προστασία δε, δεν υπάρχει για τους Πομάκους, αφού το μικρό παιδί από την εποχή του δημοτικού είναι υποχρεωμένο να μάθει δυο άγνωστες προς αυτό γλώσσες (τούρκικα και αραβικά), με αποτέλεσμα  αυτοί οι άνθρωποι να έχουν χάσει τις εθνικές τους ρίζες και να πλέουν σ’ «ένα πέλαγος χωρίς πυξίδα εθνικού προσανατολισμού».
Τα τελευταία πολιτικά αποτελέσματα στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δείχνουν την τέλεια απογύμνωση της εθνοπροδοτικής συγκυβέρνησης και την πρόθεσή της να παραδώσει άνευ όρων την Θράκη μας στους Τούρκους, κλείνοντας αστυνομικά τμήματα σε κρίσιμες μουσουλμανικές περιοχές όπου υπάρχει υψηλή κινητικότητα τούρκων και αποδυναμώνοντας τον ευρύτερο ορεινό όγκο της από κρατικές υπηρεσίες.
Από την άλλη πλευρά τα πολιτικά αποτελέσματα της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» στο ευρωκοινοβούλιο, είναι τρανή απόδειξη για την αφύπνιση των λαών που έρχεται και σε εθνικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό. Η στροφή του ελληνικού λαού προς το «έθνος»  κάθε άλλο παρά παράδοξη είναι, όπως και κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητη, αφού η υποκρισία και η έλλειψη εμπιστοσύνης θριαμβεύουν σήμερα από κοινού όσο ποτέ. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα στέκουν πάντα μπροστά σε κάθε προσπάθεια ποδογέτησης και καθυπόταξης του ελληνικού στοιχείου στη Θράκη μας όπως με τον ίδιο και δυναμικό τρόπο πράττουν και στην Β. Ήπειρο. Η Ελλάδα μας είναι και θα παραμείνει Ελληνική μόνον με την καθαρή και εθνική ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Αρχηγού της Ν. Μιχαλολιάκου.
Αλεξοπούλου Ρουχωτά Σταματίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών