Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 10, 2014

Ο Γ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΛΕΕΙ «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΙ»: ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ARXHGOS2
Για τις «αλήθειες που αποσιωπώνται», γράφει στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» ο Γ. Μαρίνος, παλαιό στέλεχος του συγκροτήματος Λαμπράκη και τέως ευρωβουλευτής της ΝΔ. Μεταξύ των αληθειών που αποσιωπώνται, είναι και το ποιος είναι ο κυρίως νικητής των εκλογών. Γράφει σχετικά ο πολύπειρος συστημικός δημοσιογράφος:

«Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος στις ευρωεκλογές είναι αναμφισβήτητο. Είναι όμως ο νικητής όπως ισχυρίζονται; Αντίθετα έχασε και 138.000 ψηφοφόρους του από όσους είχε στις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές, οι οποίοι διεσπάρησαν σε.....
διάφορα άλλα κόμματα, ακόμα και προς την Χρυσή Αυγή. Όντως μειώθηκε η δύναμη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ως συγκυβερνώντα κόμματα έλαβαν αποφάσεις υψηλού πολιτικού κόστους. Όμως αυτές οι απώλειες δεν πήγαν στον διεκδικούντα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως στο νεοεμφανισθέν Ποτάμι, στον αναστηθέντα ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και δυστυχώς στον κυρίως νικητή, τη Χρυσή Αυγή».

(ΥΓ): Πράγματι, έτσι συνέβη κι έτσι θα συμβαίνει πάντα. Θα φεύγουν ψηφοφόροι από τα άλλα κόμματα και θα καταλήγουν στην Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς για τον αρθρογράφο του ΔΟΛ και τους υπολοίπους παπαγάλους του συστήματος, αλλά ευτυχώς για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών