Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

ANTINEWS: "Η ΝΔ ακολουθεί σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ..."

1555508_721584934520900_2110459214_n 
«Όπου φτώχεια και γκρίνια» λέει ο σοφός λαός μας και η παροιμία επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της παραπαίουσας νουδούλας. Έτσι, με άρθρο του ο (πρώην κομμουνιστής…) κουμανταδόρος της διαδικτυακής φωνής του φον Αντωνάκη, με τίτλο «Ο ελλείπων πατριωτικός πόλος», εκφράζει την αγωνία του, ότι όπως πάει το πράμα, η νουδούλα θα πέσει στο «βάραθρο της ανυποληψίας», εννοώντας ότι θα καταντήσει σαν το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, με μονοψήφιο ποσοστό και θα την κλαίνε οι… ρέγκες:
«Η ΝΔ απέτυχε μέχρι σήμερα στους στόχους αυτούς για τους οποίους αγωνιστήκαμε με πάθος, με εξαίρεση την σωτηρία από την έξοδο από το ευρώ. Περιορίστηκε στην......
μνημονική διαχείριση της οικονομίας, παραμέλησε τα πατριωτικά της καθήκοντα (αναθέτοντας μεταξύ άλλων την εξωτερική πολιτική στον …Βενιζέλο με τα γνωστά αποτελέσματα προς το παρόν στην Κύπρο), ενώ η πολιτική της συμμαχιών εξαντλήθηκε σε κάποιους φθαρμένους και μισητούς «εκσυγχρονιστές» του ΠΑΣΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει μαζικά δυνάμεις προς την Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ. δυστυχώς η πολιτική αυτή συνεχίζεται με τη ΝΔ να αντιμετωπίζει πλέον άμεσο κίνδυνο να συμπαρασυρθεί στο βάραθρο της ανυποληψίας από τον Βενιζέλο…».
Από το στόμα του και στου… λαού τ’ αφτί. Μακάρι να επαληθευτεί ο πρώην (;) κομμουνιστής του φον Αντωνάκη! Για να γλιτώσει επιτέλους η πατρίδα και ο λαός απ’ αυτό το καρκίνωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών