Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

10491286_315687198596352_9068618737812136466_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Μπορεί η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» -αυτή η σύγχρονη ντροπή της Ελλάδος- να αποφάσισε την προφυλάκιση (ή καλύτερα να εκτέλεσε την άνωθεν εντολή για προφυλάκιση…) του Η. Κασιδιάρη, γιατί είναι… «βίαιος χαρακτήρας» (απόδειξη ότι έριξε ένα χαστούκι στην Κανέλλα…), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαύεται στις… δάφνες της. Έτσι, συνεχίζει τις… άοκνες προσπάθειές της να βγάλει… λαβράκι, από την πορεία διαμαρτυρίας που έγινε για τον φόνο του Μανώλη Καντάρη από έναν Ασιάτη λαθρό, για μια κάμερα. Ιδού τι «αποκαλύπτει» (oh, yes!) το καθεστωτικό «Β(λ)ήμα της Κυριακής»:
«Μήνυμα που δέχτηκε ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης νωρίς το απόγευμα ημέρας που έγινε πογκρόμ κατά μεταναστών και σκοτώθηκε ένας άνθρωπος έχει ανοίξει νέο δρόμο στην έρευνα για τους καθοδηγητές των επιθέσεων .
Ερώτηση των ανακριτριών, οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση της Χ.Α. στο βουλευτή Δ. Κουκούτση για.....
την ύπαρξη τριών sms, δείχνει πως οι Αρχές είχαν γνώση των μηνυμάτων αυτών, τα συνδέουν χρονικά με την ημέρα του πογκρόμ και την καθοδήγηση αυτού και ψάχνουν τώρα να τα συνδέσουν άμεσα και με ατράνταχτα στοιχεία με συγκεκριμένα πρόσωπα». 
Η αναφορά είναι για το μεγάλο πογκρόμ της Χρυσής Αυγής, μετά τη δολοφονία Καντάρη, στις 10.05.2011. Τότε, εκτός από τους άγριους ξυλοδαρμούς, είχε δολοφονηθεί και ο Αλίμ Αμπντούλ Μάναν από το Μπανγκλαντές στην οδό στρατηγού Καλλάρη στα Πατήσια. (Το πτώμα του είχε βρεθεί στις 12 Μαΐου).
Προς το παρόν, η δικογραφία είναι για ανθρωποκτονία από αγνώστους».
Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Η υπόθεση στην οποία αναφέρεται η καθεστωτική φυλλάδα, είναι προσφορά στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» από τη γνωστή (πλέον…) σταλινική ομάδα δικηγόρων της ΑΝΤΑΡCIA, με την αμερικάνικη (όχι παίζουμε!) επωνυμία «JailGoldenDown».
2ον) Είναι καταφανέστατη η προσπάθεια να συνδεθεί ο φόνος ενός αλλοδαπού που έγινε εκείνες τις μέρες στην Αθήνα από αγνώστους (διόλου απίθανο από ομοεθνείς του, όπως τόσες και τόσες άλλες), με την… Χρυσή Αυγή. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» στο προτεκτοράτο-μπανανία Σαμαριστάν, όλα τα μπορεί (με την υποστήριξη αμερικανοκομμουνιστών…)! Μόνο του… σπανού τα γένια δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει και τη νουδούλα πρώτο κόμμα… 
3ον) Επί της ουσίας τώρα. Το σάπιο καθεστώς γνωρίζει βεβαίως ότι όλος ο κόσμος έχει καταλάβει το άδικο της προφυλάκισης του Η. Κασιδιάρη και επιχειρεί να τη δικαιολογήσει εκ των υστέρων με επικοινωνιακές στρακαστρούκες της πλάκας! Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Να γίνει περισσότερο καταγέλαστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών