Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα των Ευρωεκλογών. Ο  Ελληνικός Λαός αποφάσισε. Αποφάσισε να παραμείνει σκλάβος και υποταγμένος. Αποφάσισε να παραμείνει δειλός και ταπεινωμένος, να γίνει συνένοχος της διεφθαρμένης και προδοτικής χούντας. Είχε την ευκαιρία να γίνει το καρφί που θα έμπαινε στο μάτι του καθεστώτος, το κοφτερό ατσάλι που θα ξέσκιζε το σάπιο σύστημα. Είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα, για τα παιδιά του. Να πάρει πίσω τη ΖΩΗ του. Προτίμησε τον......
εύκολο δρόμο, το δρόμο της υποταγής και της συνενοχής. Το δρόμο της σιωπής και της υπεκφυγής.
Ναι, είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ γιατί ήξερε. Ήξερε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για τα εκατομμύρια των ανέργων, για τις μυριάδες των νεόπτωχων Ελλήνων. Ήξερε για την σκευωρία, για τις στημένες και κατασκευασμένες κατηγορίες, για την προσπάθεια εξόντωσης ενός ολόκληρου πολιτικού κόμματος. Τα λόγια του Μπαλτάκου ακόμα ηχούν σαν τον λυσσασμένο άνεμο.
Είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ γιατί ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος βρίσκεται όμηρος του καθεστώτος, μακριά από την οικογένεια του. Είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ γιατί η κόρη του Παναγιώτη Ηλιόπουλου μεγαλώνει χωρίς τον πατέρα της. Είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ γιατί ήξερε για τα βρώμικα σχέδια τους.
Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε να παραμείνει βολεμένος, να μην χάσει τον φραπέ και τον καναπέ. Αποφάσισε να παραμείνει σκλάβος, να συνεχίσει να φοράει τα δεσμά του. Αποφάσισε να “απολαύσει” το , το , τα χαράτσια, την φοροκαταιγίδα που πλησιάζει, τις χιλιάδες νέες απολύσεις που έρχονται.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο ΕΛΛΗΝΑΣ που Αντιστέκεται, που δεν λογαριάζει τις φυλακές, την τρομοκρατία, τον ύπουλο πόλεμο του διεφθαρμένου προδοτικού καθεστώτος. Υπάρχει ο ΕΛΛΗΝΑΣ που αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της ΑΡΕΤΗΣ και της ΤΙΜΗΣ, τον δύσκολο και κακοτράχαλο δρόμο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ που θέλει πίσω τη Ζωή του, την Ελευθερία του, την Πατρίδα του. Σ’ αυτόν τον ανηφορικό δρόμο πορεύονται 536.409 πολιτικοί Στρατιώτες του Εθνικιστικού Κινήματος, αδιαφορώντας για τις παράνομες διώξεις της μνημονιακής δωσιλογικής χούντας.
Αυτόν τον γεμάτο εμπόδια δρόμο οφείλουμε να ακολουθήσουμε όλοι μας -χωρίς να λογαριάζουμε τις πιθανές συνέπειες- εάν θέλουμε να υπάρχει ΑΥΡΙΟ για το ΕΘΝΟΣ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Έως την τελική Νίκη του Ελληνισμού, έως την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!
Ζήτω η Νίκη!

1 σχόλιο:

  1. Ανέκαθεν την ιστορία στον Ελλαδικό χώρο την άλλαζαν οι λίγοι. Οι περισσότεροι είναι και ήταν ραγιάδες. Καλό αγώνα να έχουμε και καλή λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών