Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2014

Η «λεβεντιά» του συστήματος


Η «λεβεντιά» του συστήματος

Παρακολουθώντας τις απίστευτες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, αναρωτιέται κανείς που βρίσκουν το θάρρος τόσοι επίορκοι θεσμικοί λειτουργοί για τη διάπραξη τόσων και τέτοιου μεγέθους εγκλημάτων.
Πρόκειται άραγε για πραγματικό θάρρος κάποιων αμείλικτων διωκτών των πολιτικών τους αντιπάλων, που όμως είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους οψέποτε οι αντίπαλοί τους έλθουν στην εξουσία ή πρόκειται για ενέργειες θρασύδειλων σιγουρατζήδων που θα κλαυθμυρίζουν σπαραξικάρδια και θα αλληλοκαρφώνονται αν περιέλθουν ποτέ σε αυτή θέση;
Ας αφήσουμε το χρόνο να..............
δώσει την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα και απομακρυνόμενοι από το «δέντρο» ας ρίξουμε μια γενικότερη ματιά στο «δάσος», όπου ανήκει αυτό το «δέντρο».
Οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας στο σύνολό τους (πλην ΧΑ φυσικά), αποτελούν τη θεσμοθετημένη πολιτική έκφραση της θέλησης της Δύσης «εις την οποίαν» ως γνωστόν «ανήκωμεν». Όλων εκείνων δηλαδή των δυνάμεων που αναδύθηκαν γεωπολιτικά και απέκτησαν κρατικές οντότητες μετά την κατάλυση της ελληνικότατης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας από τους Οθωμανούς με τη βοήθεια του προαιώνιου εχθρού του Ελληνισμού (όπως οι ίδιος αυτοπροσδιορίζεται), το Σιωνισμό.
Νεοπαγείς κρατικές οντότητες της Δύσης, Ισλάμ και Σιωνισμός αποτελούν το «Τρίο Μπελκάντο», που αντιμάχεται συνδυασμένα και λυσσωδώς τον Ελληνισμό από το 1204 και εντεύθεν. Γιατί; Διότι όταν ο κόσμος ήταν ελληνοκεντρικός αυτοί δεν υπήρχαν κι αν ποτέ ξαναγίνει ελληνοκεντρικός θα ξαναβρεθούν στα αζήτητα της ιστορίας. Οι τρεις αυτές πλανητικές πολιτικές συνιστώσες μπορούν να υπάρχουν, μόνον αν δεν υπάρχει Ελλάδα.
Οι πολιτικές λοιπόν δυνάμεις στην  Ελλάδα (πλην ΧΑ φυσικά), αποτελούν αντανάκλαση αυτής της γεωπολιτικής δυναμικής. Έτσι εξηγείται η δουλοπρέπειά τους προς τη Δύση, το Σιωνισμό και το Ισλάμ, τη δική τους «Αγία Τριάδα» στην οποία ομνύουν και προσκυνούν καθημερινά οι σφουγγοκωλάριοι ηγέτες του ψευτορωμαίικου.
Επιλεγμένα ένα προς ένα τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα, με τους κυριότερους εκπροσώπους τους βουτηγμένους κυριολεκτικά σε κάθε είδους παρανομία και αθλιότητα, ώστε οι έξωθεν αφέντες τους να τους «κρατάνε» για να είναι σίγουροι για τη συμπεριφορά τους, οδηγούν το Έθνος στο ιστορικό του τέλος. Συνεργάτης του συστήματος και το θλιβερό «απολίθωμα» του ΚΚΕ, που αντάλλαξε την καλά καμουφλαρισμένη κάτω από μεγαλόστομες επαναστατικές διακηρύξεις   στήριξη του συστήματος με επαρκή «υλικά» ανταλλάγματα.
Τα τελευταία όμως χρόνια, όπως ο καθένας πλέον αντιλαμβάνεται, η μέχρι πρόσφατα παγιωμένη και επεκτεινόμενη κυριαρχία αυτής της εξαιρετικά «αμαρτωλής Αγίας Τριάδας», άρχισε να τρίζει άσχημα και να κακοφορμίζει δυσωδώς. Νέες μεγάλες φιλελληνικές και ρωμαλέες δυνάμεις εμφανίστηκαν στο προσκήνιο και απειλούν την κυριαρχία της.
Η Χρυσή Αυγή, ως γνήσιος εκφραστής του αγνού αλλά ενεργού ελληνικού πατριωτισμού δηλαδή του ελληνικού εθνικισμού, είναι και παραμένει ο μοναδικός πολιτικός φορέας που επισήμανε το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του καινούργιου και ελπιδοφόρου για το έθνος μας μήνυμα: Ότι νέες πανίσχυρες δυνάμεις, φιλικά προσκείμενες προς τον Ελληνισμό, τείνουν χείρα φιλίας και συνεργασίας προς τους Έλληνες.
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι η κυβέρνηση που διοικεί αυτόν το τόπο ακόμη, κάνει ό,τι μπορεί για να αναχαιτίσει την προσέγγιση του Ελληνισμού με τις δυνάμεις αυτές.  Προβαίνοντας μάλιστα και σε συμβολικές εχθρικές πράξεις εναντίον τους με την εμπλοκή των Ενόπλων μας Δυνάμεων στο πλευρό των «σταυροφόρων» της Δύσης.
Το κυριότερο όμως που κάνει, είναι οι απηνείς πολιτικές διώξεις εναντίον της μοναδικής πολιτικής δύναμης που έχει κάνει «σημαία» της τη συνεργασία με τις φιλελληνικές αυτές υπερδυνάμεις.
Το ξεσκέπασμα της «αμαρτωλής» σχέσης του πολιτικού κόσμου της Ελλάδος με την  «Αγία Τριάδα», αλλά και η θέση της Χρυσής Αυγής για γεωπολιτική στροφή του Ελληνισμού προς τις νέες ανερχόμενες δυνάμεις, είναι ο πραγματικός λόγος των πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής. Πανομοιότυπος δηλαδή με τη δίωξη του Εθνάρχη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και των ηρώων του ’21, που διώχθηκαν και εξοντώθηκαν τότε με κάθε τρόπο για να διασφαλισθεί η εδραίωση της επιρροής των ξένων στον τόπο μας.
Οι ίδιες δυνάμεις της «αμαρτωλής Αγίας Τριάδας» που τότε όπλιζαν το ανθελληνικό χέρι της διορισμένης από αυτούς εξουσίας στο ψευτορωμαίικο, οι ίδιες δυνάμεις έρχονται τώρα για ξαναδιαπράξουν το ίδιο απεχθές έγκλημα εξοντώνοντας τη Χρυσή Αυγή.
Η αίσθηση λοιπόν της ασφάλειας, η αίσθηση της δύναμης που αποπνέει και η σιγουριά ότι η «Αγία Τριάδα» είναι αήττητη και θα επικρατήσει τελικά στη διεθνή σύγκρουση με τις ανερχόμενες δυνάμεις, είναι οι «πηγές» από τις οποίες αντλούν τη «λεβεντιά» τους οι επίορκοι θεσμικοί λειτουργοί του ψευτορωμαίικου.
Υπομονή συναγωνιστές. Σε κάθε γέννα υπάρχει πόνος.
Υπομονή και πίστη στον Αρχηγό και στη Νίκη και η 3η ιστορική εντολή του Ελληνισμού πλησιάζει.
Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι απαραίτητος ο αγώνας για τη μετάδοση των ιδεών μας.
Είμαστε η ευλογημένη γενιά που θα ζήσει αυτή τη μετάβαση.
Μακάρι να φανούμε αντάξιοι των ιστορικών μας ευθυνών.
Απόστολος Καραΐσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών