Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2014

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (ΤΥΧΑΙΑ) Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ!

GRE10521689.limghandler
Αυτή τη φορά, οι «αόρατοι» προστάτες και «φύλακες άγγελοι» του κόκκινου ληστοτρομοκράτη Μαζιώτη, δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν. Λίγο νωρίτερα, στις 12:30 περίπου, συνελήφθη στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, από αστυνομικούς (όχι βέβαια της δήθεν «Αντιτρομοκρατικής» ή της Κρατικής Ασφάλειας, αλλά από αστυνομικούς που τιμούν τη στολή που φοράνε και ματώνουν στο πεζοδρόμιο…) την ώρα που μαζί με άλλους αναρχοκομμουνιστές προσπαθούσε να ληστέψουν τράπεζα στην οδό Ερμού.
Η σύλληψη ήταν ......
επεισοδιακή καθώς, έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός, ενώ οι ληστοτρομοκράτες έριξαν τουλάχιστον μια χειροβομβίδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι τραυματισμένος και ένας διερχόμενος πολίτης, ενώ έχουν συλληφθεί και άλλα δυο άτομα, ενώ ένα τρίτο διέφυγε πιθανότατα με ταξί.
Και τώρα, ο φόβος του σάπιου καθεστώτος είναι αν ο παρακρατικός ληστοτρομοκράτης ανοίξει το στόμα του και μιλήσει για τη συμφωνία αποφυλάκισής του λόγω… 18μήνου και την εν συνεχεία «εξαφάνισή» του (λίγο μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή…), καθώς και για τις αποστολές που του ανατέθηκαν. Μία εκ των οποίων είναι πιθανότατα και η δολοφονική επίθεση που κατέληξε στο χαμό των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη! Αναμένουμε εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών