Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

Όλοι οι πατριδοκάπηλοι στο μαντρί: Ο Βορίδης καλεί τον Καρατζαφέρη πίσω στη ΝΔ

Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι τα διάφορα ψευτοπατριωτικά κομματίδια που δημιουργούνται «δεξιά της ΝΔ» δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από προσπάθειες του καταρρέοντος κόμματος της «δεξιάς» αμαρτίας να κοροϊδέψει τους πατριώτες ψηφοφόρους, ώστε να ψηφίσουν ένα μελλοντικό δεκανίκι της ΝΔ.

Αυτή την πραγματικότητα την έχουν βιώσει πολλές φορές οι Έλληνες πολίτες με κόμματα που φτιάχτηκαν από «υλικά κατεδαφίσεως», όπως το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ή οι ΑΝΕΛ του Καμμένου.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην λεγόμενη «γαλάζια πολυκατοικία» είναι οι προσπάθειες του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη να επανέλθει με ομαλό τρόπο στη Νέα Δημοκρατία, εκεί όπου κατοικοεδρεύουν εδώ και καιρό τα μνημονιακά στελέχη του, όπως ο Πλεύρης, ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης.

Μετά την εισαγωγή του Καρατζαφέρη στο νοσοκομείο, ο πρόεδρας άλλαξε λίγο την ρητορική του, αναφερόμενος σε ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΝΔ στα πλαίσια μίας γαλάζιας «Ελιάς».
Το δεύτερο βήμα είναι η απευθείας πρόσκληση από κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, η οποία και έγινε μόλις σήμερα, από τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος μιλώντας στο MEGA του Μπόμπολα είπε:
«Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται...
όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο - αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του»
Και πρόσθεσε ότι «σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».

Πιο συγκεκριμένα για την περίπτωση συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη υπογράμμισε ότι «σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον κ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις».

Έκδηλος ο πανικός της ΝΔ από την εκλογική της κατρακύλα, ώστε να αρχίσει να μαζεύει τα αποκόμματα που η ίδια έστησε, για να «αναστήσει» τα ποσοστά της. Αυτό στα πλαίσια της «πανστρατιάς» που τις προάλλες έλεγε ο Μεϊμαράκης. Αλήθεια, όμως, πόσο θα «αναστήσει» τα ποσοστά της ΝΔ η «πανστρατιά» ανθρώπων που μέχρι πρότινος παρίσταναν τους αντιπολιτευόμενους;

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται να πάρει ούτε ψήφο έτσι η ΝΔ, αλλά θα ξεφτιλίσει τους «αντάρτες», με αποτέλεσμα την περαιτέρω ενδυνάμωση του μοναδικού πατριωτικού κόμματος, της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε τι γράφαμε πριν 18 μήνες: ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ: Σαμαράς και Καρατζαφέρης έτοιμοι για την κωλοτούμπα του αιώνα

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ: Σαμαράς και Καρατζαφέρης έτοιμοι για την κωλοτούμπα του αιώνα

Μνημονιακοί, αντιμνημονιακοί, κουμπάροι, πρώην και νυν όλοι μαζί στο μαντρί για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής

Άλλος για την βάρκα μας... Συνηθισμένοι στις πολιτικές κυβιστήσεις οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες ετοιμάζονται για την πολιτική κωλοτούμπα του αιώνα. Όπως διαβάζουμε στο parapolitika.gr ο... λαοπρόβλητος πρόεδρος Γεώργιος Καρατζαφέρης που δεν βρήκε την ψήφο στις τελευταίες εκλογές παρά το σπρώξιμο από το σύνολο των ΜΜΕ ετοιμάζεται για μια ακόμη από τις αναρίθμητες κωλοτούμπες του.

Το πολιτικό πτώμα του ΛΑΟΣ με τα αποκαΐδια του ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μαμά Νέα Δημοκρατία, δημιουργώντας έτσι μια δεξιά... πανστρατιά. Φήμες λένε πως η επιστροφή θα είναι αλά Antony Samaras, όπως είχε γίνει η συμφωνία με τον "κουρασμένο της Ραφήνας" . Όπερ μεθερμηνεύομενον και μαζί και χώρια! Έλα Γιώργο να σε βάλουμε στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, να ψαρώσουν τα τελευταία γίδια και τράβα στας Ευρώπας -που έχεις και την προϋπηρεσία - να ΄χουμε και το κεφάλι μας ήσυχο από τις κοτσάνες σου.Κουμπάρος ποιος άλλος; Ο Δημήτρης Λ. Αβραμόπουλος, ο οποίος είχε παίξει κάποτε κι αυτός για λίγο τον ρόλο του απολωλότος προβάτου (βλέπε ΚΕΠ). Η Νέα δημοκρατία εξάλλου έχει κι αυτή μεγάλη παράδοση στις κωλοτούμπες, από αντιμνημονιακή επέβαλλε το μνημόνιο 2 και 3 για να αναρριχηθεί στην εξουσία, ενώ και ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς είναι κλασικό δείγμα πολιτικού βράχου, αγέρωχου και σταθερού στις πολιτικές απόψεις!



Τι κι αν έχουν ανταλλάξει άπειρες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς; Ο φόβος της Χρυσής Αυγής ενώνει και από την στιγμή που στο μπλοκ Σαμαρά βλέπουν πως ούτε η "ακροδεξιά" ρητορεία τους κάθεται, καθώς ο αφυπνισμένος ελληνικός λαός δεν ξαναμαντρώνεται, σκέφτονται να παίξουν και το τελευταίο τους (καμένο) χαρτί. Καλά θα κάνουν στην Συγγρού να μαζέψουν ό,τι μπορούν, από Κουβέλη μέχρι Καμμένο κι από Λοβέρδο μέχρι Καρατζαφέρη, αποδεικνύοντας έτσι πως είναι ένα συνονθύλευμα πολιτικάντηδων δίχως Ιδεολογία με μοναδικό σκοπό την διατήρηση στην εξουσία.



Ό,τι κι αν κάνουν όμως, θα βρίσκουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή συμπαγή, δυνατή και όπως πάντα αποφασισμένη να συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για να ξεβρωμίσει την Πατρίδα μας!

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών