Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

Το Μαξίμου χάνει το παιχνίδι

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Πολλαπλά πολιτικά αδιέξοδα δημιουργεί η προσκόλληση της κυβέρνησης στην εξόφληση των γραμματίων που έχει υπογράψει στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που την στηρίζουν και στηρίζει. Η διαπλοκή επιχειρηματιών με πολιτικά πρόσωπα δεν είναι κάτι νέο. Αυτό που είναι νέο είναι η ανοιχτή στήριξη της κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά στους βαρώνους των ΜΜΕ. Χωρίς αιδώ, ανοιχτά και ανερυθρίαστα, με μια προκλητική βεβαιότητα ότι ουδείς μπορεί να την ελέγξει.

Ενώ νέο κύμα μέτρων εναντίον του συνόλου των Ελλήνων πολιτών ψηφίζεται στα θερινά τμήματα της Βουλής, μισθοί και συντάξεις περικόπτονται και πάλι, οι προεκλογικές χορηγίες της κυβέρνησης δεν πείθουν, ο Στρατός βράζει, το ίδιο και η Δικαιοσύνη. Ακόμη και οι άνθρωποι του καθεστώτος αντιλαμβάνονται ότι το φρενοκομείο του Μαξίμου χάνει τον έλεγχο, συντόμως και το παιχνίδι. Όμιλος Λαμπράκη (Μέγαρο Μουσικής), Συγκροτήματα Μπόμπολα και Ψυχάρη, η συστημική δημοσιογραφία που ποδηγετεί την ελληνική γνώμη, που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, βλέπει τα χρέη της να ξεπλένονται με φωτογραφικές τροπολογίες που προσκολλώνται σε πολυνομοσχέδια τα οποία κανείς βουλευτής δεν διαβάζει. Φιλική στην ΝΔ ιστοσελίδα, γράφει:
«Το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση και η παράδοση των κλειδιών της εξουσίας στα χέρια του Μπόμπολα και του...
Ψυχάρη. H τροπολογία είναι φωτογραφική για τη συνένωση των δύο χρεοκοπημένων μαγαζιών, το χάρισμα μέρους των δανείων τους με αντάλλαγμα ανθρωποθυσίες. Και φυσικά ο θάνατος της ελεύθερης ενημέρωσης και της πολυφωνίας αφού η κατάργηση του αγγελιόσημου είναι πλέον γεγονός και είναι θέμα χρόνου η κατάρρευση του ταμείου των δημοσιογράφων.»

Η υποκρισία έχει δώσει την θέση της στην πλήρη αδιαφορία. Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κλείσει λογαριασμούς. Από το γκρέμισμά της θα προέλθει ένα επιπλέον καλό. Η αποκάλυψη των κάλπικων εθνικοπατριωτών. Τελευταίο περιστατικό στην ψήφιση της διάταξης περί των ασφαλιστικών ταμείων των ενστόλων ο σκαιότατος υβριστής των Ελλήνων Εθνικιστών και επί χρόνια συνδικαλιστής της Αστυνομίας βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, δεν είχε το θάρρος να καταψηφίσει την διάταξη, αλλά ούτε ήθελε να φαίνεται η υπογραφή του, γι’ αυτό και αντικαταστήθηκε από άλλο νεοδημοκράτη συνάδελφό του.

«Πολλοι τελικά οι διαφωνούντες στην ΝΔ, πολλοί μαζεύουν υπογραφές. Πολλοί καταγγέλλουν αλλά τελικά ψηφίζουν και με τα δυο χέρια τους νόμους του Σαμαρά και του Βενιζέλου», σχολιάζει η ίδια ιστοσελίδα. Ο εχθρός της ηγεσίας της ΝΔ είναι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της οι οποίοι έχουν ήδη καταλάβει πόσο κάλπικη είναι και σπεύδουν να εγκαταλείψουν την πατριδοκάπηλη γαλάζια παράταξη. Ο Σαμαράς αποτελεί παρελθόν για την ΝΔ. «Το 2009 που έγινε αρχηγός της ΝΔ αυτοί που τον στήριξαν, φανερά και κρυφά, ήλπιζαν ότι η χώρα θα βγει από τον φαύλο κύκλο των πράσινων και γαλάζιων λαμογιών. Ότι αν όχι να εξαφανιστούν, στην καλύτερη περίπτωση να περιοριστούν οι νταβατζήδες. Το πίστεψε και το στήριξε αυτό το project και ήταν έτοιμος ο κόσμος να ξαναστηρίξει μια Νέα Ελλάδα που θα είχε ως βάση τον πόλεμο των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Διαψεύδεται για άλλη μια φορά».

Και θα διαψευστεί μέσα στους επόμενους μήνες ακόμη περισσότερο. Τώρα, με την πολιτική σκευωρία εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών να βαίνει προς μια νέα πράξη, την πολυαναμενόμενη δίκη, είναι η ώρα η Χρυσή Αυγή να συγκεντρώσει γύρω της τον ελληνικό λαό σε ένα νέο πολιτικό πόλο, ριζοσπαστικά και αυθεντικά αντίθετο στο παλιό, το σάπιο, το βρώμικο. Το αύριο θα είναι καλύτερο για το Λαό και την Πατρίδα.

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών