Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου...

«Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου...»

Η περίφημη ρήση του μεγάλου Έζρα Πάουντ φαντάζει στις μέρες μας πιο επίκαιρη από ποτέ. Μια ρήση – κάλεσμα προς άπαντες που διατρανώνουν ότι έχουν Ιδέες και που πολλοί εξ αυτών αρέσκονται στο να κάνουν μόνο κριτική ή να εκφράζουν την «αγωνία’’ τους για το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος και της Ελλάδος γενικότερα.

Όπως θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Πάντα βρισκόμασταν σε πόλεμο με αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα που εξουσιάζει την Πατρίδα μας, τα τελευταία 40 χρόνια, όμως πλέον η Δημοκρατίας τους έχει λυγίσει. Υπό το βάρος της λαϊκής οργής που εκφράστηκε για πρώτη φορά μαζικά στις εθνικές εκλογές του 2012, η Δημοκρατία τους άρχισε να έχει τριγμούς, να κλυδωνίζεται, να φτάσει στο σημείο ώστε  μετά από ενάμιση χρόνο να αναγκαστεί να δείξει περίτρανα το πραγματικό της πρόσωπο φυλακίζοντας τον Αρχηγό μας και μια πλειάδα εκλεκτών Συναγωνιστών, χωρίς κανένα βάσιμο στοιχείο, χωρίς καμία αποδεικτική πράξη ενοχής.

Το χρονικό της σκευωρίας όμως καθώς και οι παράνομες μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν απ’ τους σκευωρούς είναι ευρέως γνωστές και έχουν αναλυθεί ενδελεχώς κατά το παρελθόν. Σκοπός μας είναι να εξετάσουμε το κατά πόσο αντιστεκόμαστε σε αυτόν τον άνισο πόλεμο. Να αναρωτηθούμε άπαντες...
για το τι πράττουμε αυτή την ύστατη ώρα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πολύ καλά στημένο και καμουφλαρισμένο ολοκληρωτικό καθεστώς που δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για εξοντώσει την μόνη δύναμη αντίστασης, την τελευταία γραμμή αμύνης στο ξεπούλημα της Πατρίδος και στη διάβρωση κάθε τι εθνικού και φυλετικού.

Όπως Τότε, έτσι και Σήμερα

Θα μπορούσαμε να παραλληλίσουμε τις μέρες που ζούμε με τις μέρες πριν την πτώση της Βασιλεύουσας ή με τις ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη των Θερμοπυλών τότε που οι Λακεδαιμόνιοι όργωναν την Ελλάδα προς αναζήτηση συμμάχων και που όλοι πλην ελαχίστων είχαν υποταχθεί, κυριευμένοι από τον φόβο, στην μεγαλοπρεπή αυτοκρατορία του Ξέρξη που φάνταζε ανίκητη. Τότε όπως και σήμερα μόνο λίγοι φάνηκαν αρκετά γενναίοι ώστε να δώσουν τον  υπέρ πάντων Αγώνα για τις Ιδέες και τα Ιδανικά τους, για το Έθνος και τη Φυλή.

Σήμερα ευτυχώς δεν έχουμε απέναντι μας κανένα ξένο κατακτητή με μυριάδες πολεμιστές. Έχουμε μια θλιβερή και καταρρέουσα κυβέρνηση μειοψηφίας. Μια παρέα αδίστακτων υποτακτικών, επίγονων του Εφιάλτη. Δυστυχώς όμως αυτοί που αντιστέκονται είναι και πάλι λίγοι. Για την ακρίβεια αντιστέκονται πολλοί «πνευματικώς’’ και παθητικώς και λίγοι ενεργά και έμπρακτα. Στις πρόσφατες εκλογές που μας ανέδειξαν ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας λάβαμε την ψήφο 530 χιλιάδων και πλέον Ελλήνων. Ένα μήνα μετά τις εκλογές έχουμε άλλους 3 βουλευτές μας στη φυλακή, 3 σε κατ οίκον περιορισμό και 2 με τον όρο της απαγόρευσης λόγου. Πόσοι όμως απ’ τους 530 χιλιάδες αντιστάθηκαν, πόσοι βρέθηκαν έξω απ’ το Εφετείο όταν οι Συναγωνιστές μας οδηγούνταν στα κελιά της Τιμής ; Μερικές εκατοντάδες… Επανερχόμαστε λοιπόν στη ρήση του Πάουντ,

Τι θυσίες κάνατε για τις Ιδέες σας ;

Οι δικαιολογίες πολλές και γνωστές, το ζητούμενο όμως είναι η Αυτοκριτική που θα επιφέρειτη σύμπνοια Ιδεών και Πράξεων.  Η Χρυσή Αυγή μέσω του Αρχηγού της, των στελεχών, των απλών μελών και τη δυναμική νεολαία της, έχει δώσει το παράδειγμα. Έχει δώσει το σύγχρονο πρότυπο Τιμής, Πίστης και Ανδρείας. Ένα δυναμικό πρότυπο συνεχούς Αντίστασης που θα συνεχίσει να δείχνει το δρόμο όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης.

Το Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει αρραγές, Πιστό στις δεσμεύσεις του, συνεχίζοντας αδιάκοπα την δράση εντός και εκτός κοινοβουλίου, Ελληνικού και Ευρωπαϊκού. Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης καθώς και τις διανομές τροφίμων και τις αιμοδοσίες. Για εμάς ως Κίνημα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όχι μόνο δεν μας έπληξαν όπως ήλπιζαν αλλά γίναμε ακόμα δυνατότεροι. Μας στέρησαν δυο Αδέλφια, δυο Συναγωνιστές από το πλάι μας, μας στέρησαν τη φυσική παρουσία του Αρχηγού και πολλών άλλων άξιων Συναγωνιστών. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας πεισμώσουν, να ατσαλώσουν την Πίστη μας και ως στρατιώτες της Ιδέας γίνουμε χίλιες φορές πιο δυνατοί, πιο Πιστοί από ποτέ.  Τώρα πολεμάμε όλοι και για αυτούς!

Αγωνιζόμαστε για το Κίνημα και τις Ιδέες μας αδιαλείπτως. Δεν ξεκουραζόμαστε, δεν κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές, δεν υποχωρούμε αντίθετα αυξάνουμε την ένταση της πίεσης μέχρις ότου επέλθει η Τελική Νίκη. Εμείς έχουμε Ιδέες, Πιστεύουμε σε αυτές και Πολεμάμε καθημερινά για την πραγμάτωση τους. Εμείς κάνουμε θυσίες για τις Ιδέες μας, εσύ τι κάνεις ;

«Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει να έρθει κάποιος να τον ελευθερώσει» - Έζρα Πάουντ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών