Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

ΕΝΦΙΑ: Η ΝΔ κάνει πραγματικότητα το όνειρο των κομμουνιστών - Ποινικοποιείται η ιδιοκτησία ακινήτων

Ο ΕΝΦΙΑ έχει προκαλέσει απελπισία σε εκατομμύρια Ελλήνων που μετά από δεκαετίες εργασίας κατάφεραν να αγοράσουν ένα κεραμίδι, να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους, ή κληρονόμησαν ένα ακίνητο ή ένα χωράφι.  Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν προβάλλει υποκριτικές και ψεύτικες «αντιρρήσεις» επί του νομοσχεδίου, το οποίο όμως ψήφισαν με χέρια και με πόδια όταν ήρθε στην Ολομέλεια.

Όμως αν κοιτάξουμε υπό ιδεολογικό πρίσμα το νομοθέτημα του ΕΝΦΙΑ θα μείνουμε έκπληκτοι με ένα αδιάψευστο γεγονός. Πρώτον απ’ όλα με την υποκρισία της αριστεράς, η οποία λογομαχεί υποκριτικά με ένα νομοσχέδιο που βρίσκεται στον ιδεολογικό της πυρήνα και δεύτερον με την αδιαμφισβήτητη νίκη – θρίαμβο των κομμουνιστών εντός της ΝΔ, με εμπνευστή...
και εκτελεστή τον Χρύσανθο Λαζαρίδη.



Θυμίζουμε τι έγραφε σχετικά στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο», ο «πατέρας» του Μαρξισμού, Κάρολος Μαρδοχαίος Μαρξ:

«Σας πιάνει τρόμος γιατί θέλουμε να καταργήσουμε την ατομική ιδιοκτησία. Όμως στη σημερινή σας κοινωνία, η ατομική ιδιοκτησία έχει καταργηθεί για τα εννιά δέκατα των μελών της. Και υπάρχει ίσα-ίσα, γιατί δεν υπάρχει για τα εννιά δέκατα. Μας κατηγορείτε, λοιπόν, γιατί θέλουμε να καταργήσουμε μια ιδιοκτησία που προϋποθέτει σαν απαραίτητο όρο την έλλειψη ιδιοκτησίας για την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας. Με μια λέξη, μας κατηγορείτε γιατί θέλουμε να καταργήσουμε τη δική σας ιδιοκτησία. Ναι, πραγματικά αυτό θέλουμε...»



Αυτό που δεν κατάφερε ο Μαρξ με την πένα του ή ο Στάλιν με τις θηριωδίες του, το κατάφερε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης με τον Σαμαρά. Πλέον η ατομική ιδιοκτησία κηρύχθηκε παράνομη στην Ελλάδα και φυσιολογικώς όλοι οι μαρξιστές θα έπρεπε να είναι στον δρόμο, δοξάζοντας τον Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνη Σαμαρά. Η ατομική ιδιοκτησία κηρύχθηκε παράνομη και έγινε άλλο ένα βήμα, μετά τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, ώστε η Ελλάδα να γίνει μία σταλινική δικτατορία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών