Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

αρχείο λήψης
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Τα τοκογλυφικά κοράκια τής παγκοσμιοποίησης και οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής κατοχής έχουν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε αποκαμωμένους επαίτες ψωμιού και αξιοπρέπειας. Μα η Πατρίδα έχει περικυκλωθεί από τούς στρατιώτες τής νέας τάξης πραγμάτων που εμφανίζονται άλλοτε ως λαθρομετανάστες και πάντα ως φανατικοί ισλαμιστές τζιχαντιστές. Είναι οι λεγεώνες τού τρόμου που χρηματοδοτούνται από τούς δανειστές των εθνών για να διαλύσουν μαζί τα πρώην ελεύθερα έθνη.
Μετά από τις αποκαλύψεις τού ρόλου δυτικών μυστικών υπηρεσιών, ήρθαν αποκαλύψεις μέσα από....
την Τουρκία, από την αντιπολίτευση που κατηγόρησε τον Ερντογάν για χρηματοδότηση, εξοπλισμό και εν συνεχεία πρόσληψη των ισλαμιστών δολοφόνων τού ISIL.
Στη συνέχεια και αφού οι γυρολόγοι σφαγείς έχουν πετύχει στην αποστολή τους, από Βόρεια Αφρική έως Μέση Ανατολή, από Λιβύη έως Συρία, Ιράκ και Λίβανο, παραλαμβάνονται πάλι πίσω από την Τουρκία που τούς έχει στρατολογήσει και τούς βάζει σε Τζαμιά, σχολεία και σώματα ασφαλείας. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πάντα πίσω από τούς μισθοφόρους ισλαμιστές και υποστηρίζουν όλες τις μετακινήσεις τους.
Τι μπορεί να συμβεί λοιπόν στην περίπτωση που οι μεταφερόμενοι τρομοκράτες ενεργοποιηθούν κατά τής Ελλάδος σε Έβρο και Νησιά τού Αιγαίου; Ήδη γνωρίζουμε πολύ καλά ότι βρίσκονται Κύριος γνωρίζει πόσες χιλιάδες σε ελληνικό έδαφος μέσα από τα βρωμόπανα που αποκαλούν σημαίες τους και έχουν αναρτήσει σε διάφορα σημεία τής χώρας.
Γνωρίζουμε εξίσου καλά τις στημένες αμερικανοσιωνιστικές εκθέσεις που μιλάνε για την δήθεν κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών. Γνωρίζουμε τον πόλεμο σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τούς διόλου τυχαίους αντιρατσιστικούς νόμους μαζί με την πρεμούρα τής ανεγέρσεως άνω τού ενός Τεμενών από Αθήνα έως κάθε χωριό τής Πατρίδος μας.
Και τώρα ας αναφερθούμε σε κάτι ακόμη απολύτως σχετικό με την ισλαμοποίηση που αποτελεί την κεκαλυμμένη παράδοση τής τεμαχισμένης Ελλάδος στα νύχια τού διεθνούς σιωνισμού. Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει υποχρεωθεί μέσω των προδοτών πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας να αποκηρύξει την διεκδίκηση των ιστορικών ελληνικών εδαφών που κατέχουν βάναυσα και παράνομα η Αλβανία, τα Σκόπια, η Βουλγαρία και η Τουρκία. Είναι η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Μακεδονία, η Α. Ρωμυλία, η Ιωνία με τα νησιά της και ο Πόντος. Είναι όμως συνάμα και η μοναδική χώρα που δέχεται κατά κόρον την διεκδίκηση εδαφών σε βάρος της από τούς βόρεια ιστάμενους κατσαπλιάδες και άρπαγες.
Παράλληλα η Τουρκία έχει ένα σταθερό στρατηγικό σχέδιο να προωθεί ισλαμικούς πληθυσμούς σε όλα τα Βαλκάνια και να χρησιμοποιεί την επίπλαστη τουρκικότητα στους πληθυσμούς εκείνους που έχουν ισλαμοποιηθεί σε παλαιότερες κατοχές. Στην δε υπόθεση τής ανεγέρσεως Τζαμιών και τις συχνές βόλτες πρακτόρων και πολιτικών τής Τουρκίας, οι Τούρκοι επικαλούνται όχι μόνο εδαφικά δικαιώματα, αλλά και θρησκευτικά δικαιώματα όλων των μουσουλμάνων που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας. Ακόμη δε και στην Κύπρο Μας απαίτησαν από τούς Κυπρίους αδερφούς μας αποζημιώσεις, επειδή είχαν εισβάλλει με το πρόσχημα τής προστασίας «τουρκοκυπρίων» και ειρήνης!
Η Τουρκία δεν θα βρισκόταν στα ιερά χώματά μας και δεν θα σήκωνε το κεφάλι αν δεν είχε τις πλάτες τής Εσπερίας και των λοιπών ψευτοσυμμάχων, μαζί με την συνεργασία τής εγκληματικής πολιτικής συμμορίας των μνημονίων. Ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος είναι εκείνος που στρατολόγησε και χρησιμοποιεί τα προσωρινά γειτονικά μορφώματα.
Και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού ψευτορωμέϊκου μαζί με το παρακράτος, αυτοί οι διώκτες τής Ορθοδοξίας και τής Χρυσής Αυγής για τις σφαίρες είπανε εσχάτως που ρίχτηκαν στην κηδεία τού Ήρωα Στρατηγού και Επαναστάτη τής 21ης Απριλίου Νικολάου Ντερτιλή, αυτοί είναι που μοιράζουν τα εδάφη και την κυριαρχία για προδοτικά αργύρια και εξουσία τοποτηρητή τού νεοταξισμού. Προσθέσανε μια ακόμη ψεύτικη κατηγορία αναφερόμενοι στην κηδεία εκείνου τού ανθρώπου που σαν Έλλην Άνδρας και Εθνικιστής πέταξε πριν τούς Αττίλες τής προδοσίας τούς Τούρκους στη θάλασσα.
Όμως την ξεφτίλα των επίορκων, όλων μαζί των ριψάσπιδων, θα την ξεπλύνει ο Ελληνικός Στρατός και ο Λαϊκός Εθνικισμός, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Και μιλάμε για τούς επίορκους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων που πρόδωσαν την 21η Απριλίου κρατώντας μακριά τα ελληνικά όπλα και για τούς πολιτικούς που από την προδοσία σε βάρος τής μακράν τάχα κειμένης Κύπρου, προδίδουν σήμερα Μακεδονία, Θράκη και τούς Έλληνες ολάκερους, σκοτώνοντάς τους με τις οικονομικές και πολυφυλετικές κατοχές.
Φρίξανε κάποιοι με τα συνθήματα των Λοκατζήδων στο Σταυροβούνι. Υβρίζονται λένε βάναυσα οι λατρεμένοι τους γείτονες. Αυτοί που συνέδραμαν τούς μαρξιστές στους συμμοριτοπολέμους και πήραν από την μισελληνική Εσπερία το μερτικό τής κοντεμένης Ελλάδος σε ψευτοκράτη που βρίσκονται σήμερα στη ζωή για να αποτελούν βάσεις των ψευτοσυμμάχων και απειλές τής Πατρίδος μας.
Το ψωμί που μάς στέρησαν για να ρημάξουν ψυχές θα το βρούμε αμέσως μόλις πετάξουμε τούς ψευτοδημοκράτες στην άβυσσο ενός νέου Καιάδα. Το Ελληνικό Έθνος όμως αν το χάσουμε, έχουμε σβήσει την ίδια στιγμή.
Αλλά η μόνη στιγμή που θα έρθει είναι η επαναφορά τής Μεγάλης Ιδέας, το Στρατηγικό Σχέδιο για την Εθνική Αποκατάσταση τής Μεγάλης Ελλάδος στα αληθινά της όρια. Από Δυσμάς και Βορρά έως Ανατολάς, η Ελλάς συνορεύει με Ελλάδα που θα υψώσει ξανά Σημαία Γαλανόλευκη και Ελληνική.
Στον αγύριστο προδότες, γυρολόγοι και βάρβαροι. Έλληνες Ορθόδοξοι, Πατριώτες, Εθνικιστές και Στρατιώτες τής Ελληνικής Φυλής. Πρωτεύουσα έχουμε την Κωνσταντινούπολη και τα κεριά τής Νίκης θα τα ανάψουμε μες στην Αγιά Σοφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών