Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Ο Βαρβιτσιώτης, οι λαθρομετανάστες και οι... στάσεις για τις Εκλογές που έρχονται!

Γράφει ο Αινείας

Συνάντηση με την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), Λάουρα Τόμσον είχε ο Υπουργός - βαψομαλιάς - Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το διαρκώς αυξανόμενο κύμα έλευσης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα που κινδυνεύει κυριολεκτικά να την... πνίξει - και ας φώναζε σαν τρελός ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ "μπουμπούκος" στο ΣΚΑΙ ότι η λαθρομετανάστευση μειώθηκε - !

Όπως αναμενόταν ο Υπουργός Ναυτιλίας έ της διεμήνυσε ότι η Ελλάδα δεν είναι σκουπιδότοπος ψυχών και ότι θα προβούμε στις νόμιμες ενέργειες επαναπροώθησης των λαθραίων, θετόντας ταυτόχρονα την Ε.Ε. προ των ευθυνών της...

Επίσης ζήτησε από την κα. Τόμσον να μεταφέρει στον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μουίζνιεκς, ότι η Ελλάδα δε θα ανεχθεί καμιά υπόδειξη για.....
τον τρόπο αντιμετώπισης λαθρομετανάστευσης από ξένο υπάλληλο, καθώς είναι ανεξάρτητο κράτος και ζήτησε να ανακαλέσει άμεσα τις προσβλητικές για τη χώρα μας δηλώσεις ειδάλλως θα προβούμε ακόμη και σε απαγόρευση εισόδου του στη Χώρα.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα ευφάνταστο σενάριο ή για να ακριβολογούμε ένα σενάριο που μόνο ένας Υπουργός ενός Εθνικού Κράτους θα πραγματοποιούσε.

Αντιθέτως στο προτεκτοράτο των τοκογλύφων που λέγεται Ελλάδα ο Υπουργός Ναυτιλίας, παρακάλεσε τον Μούιζνιεκς να μην προβεί σε καταδικαστικές δηλώσεις εναντίον της Χώρας μας, ενώ υποσχέθηκε στην Τόμσον ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βελτιώσει τις συνθήκες κράτησης και διαβίωσης των λαθρομεταναστών.

 Υ.Γ.
Επειδή έρχονται και εκλογές καλό θα είναι να διαλέξετε ποια από τις παραπάνω στάσεις θα προτιμούσατε.. Όρθιοι και αγέρωχοι; ή....στα τέσσερα να παρακαλάτε;!

Υ.Γ.2
Ο Υπουργός που αρέσκεται να... θωπεύει τα οπίσθια των γυναικών - "φίλων", τώρα ήταν η σειρά να... γλύψει τα οπίσθια των ανωτέρων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών