Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Ψηφίστε ΝΔ για να παντρεύονται οι GAY


Ψηφίστε ΝΔ για να παντρεύονται οι “τοιούτοι”

Γνωρίζαμε έως τώρα ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι βρισκόντουσαν σε συμφωνία σχετικά με το ανθελληνικό νομοσχέδιο. Ο ξεσηκωμός των Ποντίων, όμως, και η ξαφνική «συγκομιδή τοματών» στην οποία αυτοί προέβησαν προκάλεσε για άλλη μία φορά τις φυγόκεντρες δυνάμεις που προστάζουν το τέλος της δικομματικής χούντας που κυβερνά τον τόπο.
Η ΝΔ στην προσπάθεια να αποφύγει το πολιτικό κόστος άρχισε να ρητορεύει υποκριτικά υπέρ της κατάθεσης διορθωτικής τροπολογίας, που να περιλαμβάνει την γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής. Η πρόθεση, βεβαίως, των νεοδημοκρατών υποκριτών δεν ήταν η......
διόρθωση ενός λάθους, αλλά η πολιτική κάλυψη της διαχρονικά ανθελληνικής πολιτικής τους, είτε μιλήσουμε για το γεγονός ότι αυτοί εκδώσανε το βιβλίο της Ρεπούση, είτε πάμε στα αλλεπάλληλα πλήγματα που έχουν επιφέρει σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.
Ακόμα, όμως, και η μία καθαρά ρητορική κίνηση δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από το ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως από την πρέσβειρα του ανθελληνισμού Αλ Σάλεχ, η οποία αποκάλυψε την συμφωνία που είχε κλειστεί στο παρασκήνιο. Η ΝΔ δεν θα μίλαγε για τις γενοκτονίες Ποντίων, Αρμενίων, Ασσυρίων κλπ, ενώ το ΠΑΣΟΚ θα σιωπούσε σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων.
Στο άκουσμα, λοιπόν, της επιστολής των 38 προς τον Πρωθυπουργό, η Αλ Σάλεχ άρχισε τα σχόλια, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι το ΠΑΣΟΚ θα κατεβάσει και θα ψηφίσει τροπολογία για το σύμφωνο συμβίωσης. Χαριεντιζόμενοι και με εξαιρετικώς δηκτική διάθεση είπε «Έχει γούστο να μας πουν ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι δεξιοί», δείχνοντας σαφέστατα και με μαρτυριάρικη διάθεση που θύμισε Βαλιανάτο συγκεκριμένους βουλευτές της ΝΔ, που αδημονούν να ψηφίσουν αυτή την τροπολογία. «Ο βουλευτής μας Κ. Τριαντάφυλλος καταθέτει τροπολογία ειδικά για το σύμφωνο συμβίωσης. Θα το περάσουμε για να βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και τους γαλάζιους», είπε συγκεκριμενοποιώντας το όλο ζήτημα.
Άκρατη χαρά επικράτησε στο άκουσμα της νέας αυτής «συμφωνίας» που ανακοίνωσε η Αλ Σάλεχ, στους ομοφυλόφιλους. Μάλιστα ακούγεται έντονη η φημολογία πως στο επόμενο Gay Pride θα είναι επίτιμος καλεσμένος ο Βορίδης, προκειμένου να απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών