Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Κωμικοτραγική ανακοίνωση της Διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης ζητά από τους φιλάθλους να μην....συμπασταθούν στους Παλαιστίνους και θιχθούν οι... εβραίοι!!!!

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει σήμερα στην Αρκαδία την ομάδα του Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, και όπως συνηθίζεται σε κάθε αγώνα των εβραίων η επωδός και η συνθηματολογία που τους ακολουθεί είναι...."δολοφόνοι" - "εγκληματίες" και άλλοι τέτοιοι εύηχοι επιθετικοί προσδιορισμοί, ένδειξη της "λατρειάς" που τους έχουν οι πολίτες σε όλο τον κόσμο για την.. θεόπνευστη πολιτική τους στη Γάζα.

Όπως αναμένεται λοιπόν και σήμερα οι φίλαθλοι του Αστέρα θα φροντίσουν να εκδηλώσουν τα αισθήματα αναγάκτησής τους για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα (αισίως οι νεκροί είναι άνω των 2000 με 500 από αυτούς να είναι παιδιά...) και η Διοίκηση του Αστέρα φρόντισε να τους..... βάλει χέρι!!!

Έβγαλε ανακοίνωση λοιπόν στην οποία τους προέτρεπε να....
μην λοιδορήσουν, λεκτικά, το Ισραήλ, ούτε να αναρτηθούν πανό, ακόμη και ενδυμασίες, που να προκύπτουν μηνύματα οργής κατά των... δολοφόνων!!!!

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η ΠΑΕ Αστέρας ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι .....μηνύματα πολίτικου περιεχομένου είτε μέσω ενδυμασιών, πανό ή σημαιών, είτε απλών συνθημάτων μπορούν να επιφέρουν βαριά τιμωρία για την ομάδα μας και να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια των θεατών. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να απομονώσουν άμεσα όποιον η όποιους επιχειρήσουν να διαταράξουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τέτοιου είδους ενέργειες.  Το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική. Προστατέψτε τον Αστέρα μας" 

Όσο και να ψάξουμε δε μπορούμε να βρούμε κάποια διάταξη της FIFA ή της UEFA που να τιμωρεί την οργή εναντίον των εγκληματιών πολέμου...

Η αναζήτηση των αιτιών της παραπάνω ανακοίνωσης βρίσκεται λογικά σε κάποια... στοά! ή σε κάποια πρεσβεία, που ήθελε να κάνει ακόμη μια επίδειξη δύναμης και κυριαρχίας στην Ελλάδα.

Υ.Γ.
Ο Κολοκοτρώνης άραγε τι άποψη να είχε για τη Διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης;! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών