Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

Βίτσι: Εκατοντάδες Εθνικιστές τίμησαν και φέτος τους πεσόντες για την Ελευθερία της Πατρίδας μας

Βίτσι: Εκατοντάδες Εθνικιστές τίμησαν και φέτος τους πεσόντες για την Ελευθερία της Πατρίδας μας
Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, στην κορυφή του όρους Βίτσι στην Καστοριά, η Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο, τίμησε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Εθνικού Στρατού, στη Νίκη τους επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στις μάχες του Βίτσι και του Γράμμου το καλοκαίρι του 1949.
Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρών το πρωί της Κυριακής και παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στρατιωτών του Εθνικού Στρατού. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συνεχής μέχρι τις.....
μεσημεριανές ώρες και ήταν η μαζικότερη των τελευταίων χρόνων. Συναγωνιστές και απλοί φίλοι του Λαϊκού Συνδέσμου από τους γειτονικούς νομούς της Καστοριάς, της Φλώρινας, της Κοζάνης, των Γρεβενών, της Έδεσσας και από όλη σχεδόν τη Μακεδονία έδωσαν το παρόν στο αγωνιστικό προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής.

Στο χώρο βρέθηκαν οι βουλευτές του Κινήματός μας, Ηλίας Παναγιώταρος και ο πρόσφατα αποφυλακισμένος, Ματθαιόπουλος Αρτέμης. Και φυσικά ήταν οι μόνοι βουλευτές πολιτικού κόμματος, καθώς κανένα άλλο κόμμα δεν έστειλε απεσταλμένους του, μετά από τα γεγονότα των προηγούμενων ετών, που οι παρευρισκόμενοι αποδοκίμαζαν έντονα τους σύγχρονους εφιάλτες της πατρίδας μας... Καθώς ήταν οι πρώτοι που διοργάνωσαν μνημόσυνο για τον σφαγέα του Ελληνισμού, Βελουχιώτη και τρέχουν σε εκδηλώσεις μνήμης να παριστάνουν τους “κομμουνιστοφάγους”.


Εκατοντάδες πλησίασαν, χαιρέτησαν και φίλησαν τους βουλευτές μας, δηλώνοντάς τους πως το “μαντρί” της Νέας Δημοκρατίας έχει πλέον μείνει άδειο, γιατί όλοι έχουν καταλάβει τη φαιδρότητα και την πολιτική σκοπιμότητα των αντισυνταγματικών και άδικων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.


Οι βουλευτές του Κινήματός μας, καθώς και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν αρχικά στην επιμνημόσυνη δέηση και έπειτα μετέβησαν στο χώρο, μπροστά από το μνημείο, που αρχικά δόθηκε ένα σύντομο Ιστορικό των μαχών εκείνης της περιόδου και των γεγονότων που οδήγησαν στην τελική Νίκη των Ελλήνων. Συνεχώς ακουγόντουσαν συνθήματα από τους εκατοντάδες Χρυσαυγίτες, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, για την άμεση αποτίναξη της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά και για την εποποιία των Ελλήνων κατά τα χρόνια του συμμοριτοπόλεμου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, που δύο στρατιώτες στο όρος Βίτσι, βρέθηκαν ξανά μετά από χρόνια, στην εκδήλωση που σκοπό έχει να μην ξεχνάμε τους πραγματικούς μειοδότες και εχθρούς της Πατρίδας μας.

Τη στιγμή που ο πρόσφατα αποφυλακισμένος βουλευτής, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, χιλιάδες κόσμου ξέσπασε σε χειρ

Η εκδήλωση τελείωσε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και άπαντες σε στάση προσοχής, ανανεώνοντας των όρκο μας για την ολοκληρωτική απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών