Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

Ο Ερντογάν “κάρφωσε” τους γαλάζιους εθνοπροδότες: Η ΝΔ έχει δώσει υπόσχεση για το τζαμί

Άνοιξε το στόμα του ο Ερντογάν στην επίσκεψή του στα κατεχόμενα και απευθείας έτρεξαν να κρυφτούν οι «πατριωτικοί παπαγάλοι» της ψοφοδεξιάς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ερντογάν, ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει και να εκβιάσει από τα κατεχόμενα, η ΝΔ του έχει δώσει σαφείς υποσχέσεις όχι για ένα, αλλά για πολλά ισλαμιστικά τεμένη στην πρωτεύσουσα.
Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτον, στην Αθήνα έχουμε...
δύο δικά μας τεμένη γκρεμισμένα, να δοθεί άδεια επισκευής τους. Ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός και η Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών, έδωσαν το λόγο τους, όμως μέχρι σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ένα βήμα»

Η ΝΔ, λοιπόν, βρίσκεται πίσω από τα σχέδια των ανθελλήνων για ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Η ΝΔ προωθεί τα σχέδια για κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό και επαναλειτουργία άλλων παλαιότερων τεμένων εντός της πρωτευούσης, η ΝΔ προωθεί τον αντιρατσιστικό νόμο που νομιμοποιεί εν μία νυκτί όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελληνική Επικράτεια.

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, ήδη ετοιμάζονται στα αριστερίστικα δικηγορική γραφεία «προκατ» καταγγελίες περί «ρατσισμού», οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις αιτήσεις ασύλου και τις λεγόμενες «πράσινες κάρτες» - προσωρινής διαμονής. Οι τελευταίες θα καταστούν άχρηστες, αφού όλοι οι λαθρομετανάστες θα πάρουν επ’ άπειρον άδεια παραμονής στην Ελλάδα με υπογραφή «Σαμαρά».

Ο λόγος που «μέχρι σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ένα βήμα», όπως λέει και ο Ερντογάν, είναι ότι η ΝΔ φοβούμενη την άνοδο της Χρυσής Αυγής, μετέθετε το ζήτημα στο μέλλον, σε μία καλύτερη πολιτική στιγμή για αυτήν. Όμως δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η ΝΔ άμα αισθανθεί ποτέ ασφαλής θα γεμίσει τζαμιά και μιναρέδες όλη την Ελλάδα, εκκινώντας μία νέα περίοδο τουρκοκρατίας για την Πατρίδα μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών