Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

Η Δούρου ξέχασε τις προλετάριες καθαρίστριες και προσέλαβε ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού - για λόγους κόστους - με το που έγινε Περιφερειάρχης!

Προεκλογικά - Περιφερειακές και Ευρωεκλογές - ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα οι "επαναστάτες" του Λαφαζάνης - Δούρου - Στρατούλης στήριξαν ολόκληρη την εκστρατεία του κόμματος και των συνδυασμών που υποστηρίζονταν από την Κουμουνδούρου στις...."καθαρίστριες" του Υπουργείου Οικονομικών και τον...αγώνα τους!
Συναυλίες, Πορείες και συνεχιζόμενες επισκέψεις/εκδηλώσεις συμπαράστασης, ακόμη και στις Βρυξέλλες βρέθηκαν ως προσκεκλημένες του Alexis οι... προλετάριες/καθαρίστριες.

Μέχρι που φθάσαμε στο τέλος των εκλογών και την ορκωμοσία των Περιφερειαρχών. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές και η.....
Δούρου Περιφερειάρχης Αττικής. Το αποτέλεσμα άριστο για την Κουμουνδούρου που θα κληθεί επίσημα να πάρει αποφάσεις και να κυβερνήσει μπροστά από τα παρασκήνια και όχι ως...σύμβουλος πίσω από την κουρτίνα.

Η Δούρου λοιπόν που κατά την προεκλογική περίοδο, έφθασε μέχρι και να... αλυσοδεθεί με τις καθαρίστριες έξω από τη Βουλή ως άρχων της Περιφέρειας, δηλώντας πώς "παίρνει δύναμή από την ηρωϊκή τους αντίσταση", κλήθηκε να αποφασίσει και για τον... καθαρισμό της! Και επέλεξε τελικά να προσλάβει τις "συντρόφισσες", θα σκεφτεί ο αδαής - ημιμαθής μαζάνθρωπος που καθημερινά μαθαίνει τα νέα από την TV.

Η απάντηση όμως έρχεται να αποκαλύψει το αποκρουστικό και απεχθές πρόσωπο όλων των αριστερών "επαναστατών της φακής".

Το "δικαίωμα στη δουλειά" έγινε ξαφνικά "ανάγκη για εξορθολογισμό των εξόδων" και έτσι επιλέχθηκε μια ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού - καπιταλιστική φυσικά - για να αναλάβει τον καθαρισμό της Περιφέρειας γιατί είναι... φθηνότερη και κάνει περισσότερη δουλειά.

Και έτσι οι βραδυνές κρασοκατανύξεις μετά από τις συναυλίες, μιλώντας για τον Λένιν και τον Μαρξ, ξεχάστηκαν με το πρωινό... ξύπνημα της εξουσίας που ξεγυμνώνει κάθε "αριστερό" και τις ιδεοληψίες του.

Οι εργάτες στην Ελλάδα έχουν μόνο μια επιλογή για να έχουν ίσα δικαιώματα στη δουλειά τους και να μην πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης.

Το ΛΑΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα της Χρυσής Αυγής


1 σχόλιο:

  1. Να μη περιμένουμε τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να το αναφέρουν κάν και ας είναι τάχα μου εναντίων του Σύριζα υπο της διαταγές του γκαβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών