Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

Και η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για την "επόμενη μέρα" στη ΝΔ, χωρίς το Σαμαρά θεωρώντας τον "τελειωμένο"

Η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου έχει ξεκινήσει έναν αέναο αγώνα για να διαιωνίσει την παραμονή της στην Κυβέρνηση, σκεπτόμενη κάθε αντισυνταγματικό και μη τρόπο. Από τις δωροδοκίες και τους εκβιασμούς πολιτικών (κάτι που προκάλεσε και την έρευνα από την εισαγγελία) μέχρι την πρόταση του Βενιζέλου για την άθλια μεθόδευση εκλογής Προέδρου της Δημοκρατία με λιγότερες ψήφους από τους 180.

Την αισιοδοξία του κυβερνητικού επιτελείου για επιτυχή εξέλιξη της "επιχείρησης" δε φαίνεται να συμμερίζονται τα μεγαλοστελέχη της παράταξης και το ένα μετά το άλλο προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα στη ΝΔ, χωρίς τον Σαμαρά.

Σειρά είχε η.....
Υπουργός Τουρισμού που έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα "ΕΣΤΙΑ" αναφερόμενη στην ελληνική οικονομία και τις επερχόμενες πολιτικές αναταράξεις που θα προκληθούν από τις εκλογές και θα φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση.
Κλείνει το άρθρο με το εξής "ευοίωνο" συμπέρασμα για το Σαμαρά:
«Η ΝΔ ωστόσο και η ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη, θα πρέπει να προετοιμάζονται από τώρα για κάθε ενδεχόμενο, έτσι ώστε να συνεχίσουν, σε κάθε περίπτωση, να αποτελούν τον βασικό παράγοντα πολιτικής σταθερότητας και προόδου για τη χώρα»

Τι μας λέει λοιπόν η Όλγα;!
Ο Σαμαράς είναι "τελειωμένος" ήδη για το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Χώρας και ήδη σχεδιάζεται το μέλλον της ΝΔ ερήμην του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών