Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

“Η εφημερίδα των καθεστωτικών συντακτών” ομολογεί την σταλινική φίμωση της Χρυσής Αυγής


“Η εφημερίδα των καθεστωτικών συντακτών” ομολογεί την σταλινική φίμωση της Χρυσής Αυγής

Το να μη συμφωνούν τα μέσα ενημέρωσης με τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, είναι σεβαστό. Το να παριστάνουν όμως τους δημοκράτες, οι υμνητές των κομμουνιστικών καθεστώτων τρόμου δεν είναι μόνο γραφικό, αλλά πολύ περισσότερο, μοιάζει με κακόγουστη σοβιετική φάρσα.
Ο λόγος για την εφημερίδα των φωτομοντάζ, η οποία όταν δεν καταδίδει -δίκην δοσίλογου- Εθνικιστές στη Χούντα Σαμαρά, τους καθυβρίζει και τους συκοφαντεί σκαιά και κατ' εργολαβία, δίχως φυσικά να παραθέτει ούτε το ελάχιστο αποδεικτικό, ενοχοποιητικό στοιχείο.
Χαρακτηριστικός της σοβιετικής ιδιοσυγκρασίας, ο τρόπος κατά τον οποίο η συγκεκριμένη φυλλάδα κάλυψε ένα γεγονός που έλαβε χώρα στη βουλή. Συγκεκριμένα,
βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κάλεσαν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες να ενημερώνουν ως οφείλουν την κοινή γνώμη για τις κοινοβουλευτικές δράσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Καθότι μάλιστα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπήρξε και δήλωση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο, ζητήθηκε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες να προβάλλουν στον Ελληνικό Λαό τη θέση της Χρυσής Αυγής.
Όλα τα παραπάνω συνέβησαν ακριβώς επειδή η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας αποτελεί θύμα μιας συνομωσίας σιωπής από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης, κατόπιν ρητών πολιτικών εντολών. Επί του ζητήματος αυτού, υπήρξε και συνάντηση αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής με την ολομέλεια του ΕΣΡ προκειμένου να καταγγελθεί το γεγονός και να τηρηθούν τα νόμιμα και προβλεπόμενα.
Την αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο μέτωπο φίμωσης από τα μέσα εξαπάτησης, η «εφημερίδα των συντακτών» την παρουσίασε ως «χρυσαυγίτικες απειλές»! Οι «δημοκράτες» δηλαδή δημοσιογράφοι, οι γνωστοί φίλοι των τρομοκρατών της αριστεράς, χαρακτηρίζουν ως απειλή εκείνο το οποίο επιτάσσει πέραν των άλλων η δημοσιογραφική δεοντολογία, ήτοι την προβολή των θέσεων όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Ουσιαστικά, η εφημερίδα των φωτομοντάζ παραδέχεται πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αποσιώπησης του κοινοβουλευτικού έργου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο οποίο συμμετέχει και συνεργεί η συντριπτική πλειοψηφία των «έγκριτων και αντικειμενικών» δημοσιογράφων, σχέδιο εκπορευόμενο από τα υπόγεια του Μαξίμου. Κι αυτοί οι στρατευμένοι πραίτορες της Χούντας, οι καταδότες Εθνικιστών στις αρχές του Καθεστώτος, τολμούν να αποκαλούν τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση».
Η Χούντα Σαμαρά τους ανήγαγε σε «θεματοφύλακες της συνταγματικής νομιμότητας», όμως ο Ελληνικός Λαός έχει διαφορετική οπτική της πραγματικότητας: γλείφτες και χωροφύλακες της εξουσίας ήταν και παραμένουν, χθες του ΠΑΣΟΚ, σήμερα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και αύριο του Σύριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών