Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

ECONOMIST: DON’ T WORRY, BE HAPPY. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

syriza forologia
Γράφει ο Αντίοχος.

Ο Economist είναι μια περιοδική έκδοση «διεθνούς κύρους», που λέμε, καθότι έχει πληροφόρηση εκ των έσω του συστήματος των παγκόσμιων εξουσιαστών. Έτσι, σε άρθρο του σχετικώς με την μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, υπό τον τίτλο «Ελληνική διάσωση: Όχι τόσο γρήγορα», προαναγγέλλει το τέλος των Σαμαροβενιζέλων και την αναρρίχηση των συριζαίων στη δοτή μνημονιακή εξουσία, με την ευλογία των διεθνών τοκογλύφων, αφού έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους εκεί που πρέπει.
Ιδού η… προφητεία (προαναγγελία) για το πολιτικό μέλλον της Ελλάδος: «Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται πλειοψηφία......
τριών πέμπτων στη Βουλή των 300 για να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο, σε διαφορετική δε περίπτωση θα γίνουν εκλογές. Του (πρωθυπουργού Σαμαρά) λείπουν 26 ψήφοι. Επιπλέον, ορισμένοι ανεξάρτητοι βουλευτές και ακόμη και κάποιοι βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να αποφασίσουν να στρέψουν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με διαφορά 4%-8% έναντι της Νέας Δημοκρατίας και ακόμη και οι υποστηρικτές της κυβέρνησης αρχίζουν να αποδέχονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Το ερώτημα είναι εάν η αντιπολίτευση θα συγκεντρώσει πλειοψηφία ή θα υποχρεωθεί να σχηματίσει συνασπισμό με άλλα αριστερά κόμματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι». Ο Αλέξης Τσίπρας οικοδομεί γέφυρες με τους Ευρωπαίους ηγέτες, τις Βρυξέλλες και τη γερμανική κυβέρνηση. Έτσι, αν και επιμένει ακόμη ότι οι πιστωτές της Ελλάδας πρέπει να διαγράψουν το ήμισυ του δημόσιου χρέους, για τους Ευρωπαίους αξιωματούχους δεν είναι πλέον ο αδιάλλακτος που το 2012 υποσχόταν να σκίσει το «βάρβαρο Μνημόνιο» εάν ανερχόταν στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας έχει σιωπηρά προσπαθήσει να διαβεβαιώσει τους δυνητικούς επενδυτές ότι υπό μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα θα είναι ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις μέλος της ευρωζώνης».
Άρα, τι Σαμαροβενιζέλοι τι Τσιπρας! Ίδια θα’ ναι η πικρή γεύση για τον ελληνικό λαό, καθώς ίδια είναι τα αφεντικά τους!
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

1 σχόλιο:

  1. Κι εδώ είναι που δεν θα προλάβουν να κάνουν τις εκλογές λόγω του Axel Tsipras. Ούτε δύο μήνες δεν θα προλάβουν να κυβερνήσουν. Ο Ελληνικός Λαός θα έχει ήδη τσαντιστεί μετά τα τελευταία κύματα αφύπνισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών