Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

Ψέμματα και γελοίες συκοφαντίες δίχως όριο από τις καλοπληρωμένες γραφίδες της “Αυγής”


Ψέμματα και γελοίες συκοφαντίες δίχως όριο από τις καλοπληρωμένες γραφίδες της “Αυγής”

Όλη η Ελλάδα έμαθε από το διαδίκτυο, αλλά και τα συστημικά Μέσα πως η Χούντα Σαμαρά με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις κατέλυσε για ακόμη μια φορά το Σύνταγμα, στερώντας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το δικαίωμα λόγου και ψήφου από την συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης εμπιστοσύνης.
Στο θέμα αναφέρθηκε και η φυλλάδα του Σύριζα "Αυγή", αλλά εκεί καθώς φαίνεται οι ερασιτέχνες ρυπαρογράφοι κάνουν πολύ βιαστικά την δουλειά τους, αποδεικνύοντας την ένδεια και την ανικανότητά τους ακόμα και στο να συκοφαντήσουν.
Γράφει λοιπόν το καταγέλαστο και συκοφαντικό δημοσίευμα: "Το αίτημα για......
την χορήγηση έκτακτης άδειας είχαν υποβάλει, εκτός από τον Ν. Μιχαλολιάκο, και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας. Σημειώνεται ότι αντίστοιχο αίτημα δεν έχουν υποβάλει άλλοι προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες όπως π.χ. ο Γιώργος Γερμενής ή ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για το πόσο "δεμένη" παραμένει η πάλαι ποτέ συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής".
Ο τσαρλατάνος της δημοσιογραφίας που έγραψε το εν λόγω λιβελογράφημα, αφού βίασε την δεοντολογία και την κοινή λογική, αναφέρθηκε στο αίτημα των παράνομα προφυλακισμένων στον Κορυδαλλό βουλευτών της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβάνοντας και τον Στάθη Μπούκουρα. Εσείς εκεί στην "Αυγή" ακόμα δεν μάθατε πως ο εν λόγω ΔΕΝ είναι στον Κορυδαλλό και ΔΕΝ είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αλλά έχει διαγραφεί; Αλλά πώς να το μάθετε, αφού είναι φρέσκια η είδηση, ΜΟΝΟ... έξι μηνών!
Το κορυφαίο όμως και μεγαλύτερο αποδεικτικό της γελοιότητας του εν λόγω δημοσιογραφίσκου είναι αυτό που γράφει στην συνέχεια. Επειδή θέλει να επιμείνει στο τερατώδες ψέμμα πως δεν είναι πια "δεμένη" η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής εφευρίσκει το σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι δήθεν οι Συναγωνιστές Ηλιόπουλος και Γερμενής δεν υπέβαλαν αίτημα για να συμμετέχουν στην συζήτηση επί της πρότασης εμπιστοσύνης.
Ο ρυπαρογράφος είναι τόσο τυφλός και παντελώς ανενημέρωτος που ΔΕΝ είδε ότι το κοινό αίτημα των παράνομα προφυλακισμένων είχε τις υπογραφές και των 7 βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Εκεί όμως που η επιστήμη και η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά είναι όταν συνειδητοποιείς ότι ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ο ίδιος ο αρχιψεύταρος γράφει ότι ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος υπέβαλε αίτημα για να παρευρεθεί στην συζήτηση στην Βουλή.
Αποφάσισε λοιπόν λιβελογράφε της "Αυγής" ποιο ψέμμα ταιριάζει καλύτερα; Τζάμπα σε πληρώνουν, ούτε μια συκοφαντική προπαγάνδα της προκοπής με μια ελάχιστη αληθοφάνεια δεν είσαι ικανός να στήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών