Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

Η ξευτίλα της ονοματολογίας: Προτείνουν το MEGA για πρόεδρο της δημοκρατίας


Η ξευτίλα της ονοματολογίας: Προτείνουν το MEGA για πρόεδρο της δημοκρατίας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τυπικά μια τέτοια εξέλιξη απλά θα φέρει την πολιτική εξουσία στα χέρια των πραγματικών εξουσιαστών στην "κοινοβουλευτική δημοκρατία". Δηλαδή στους πλουτοκράτες - εκμαυλιστές - τσιράκια του παγκόσμιου κατεστημένου.
 
Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πλήρη απελπισία αντιλαμβανόμενος ότι ακόμα και αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή, εν τέλει θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, αφού τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ υπάρχουν εσωκομματικές έριδες και τριβές, οι οποίες ξεκινάνε με αφορμή τις πρόωρες εκλογές. Προσπαθεί, λοιπόν, να πείσει τους κυβερνητικούς βουλευτές ότι «έχει βρει τους 180», μεταθέτοντας ουσιαστικά τον χρόνο των εκλογών στο 2016.
Οι προσπάθειες αυτές του Σαμαρά έχουν πέσει στο κενό, γεγονός που φαίνεται καθαρά από τις δηλώσεις Βενιζέλου, που έθεσε τον εκλογικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ σε ετοιμότητα, και του Γρηγοράκου, ο οποίος είπε ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών. Είναι σε όλους προφανές ότι ο Σαμαράς δεν βρίσκεται ούτε κατά διάνοια κοντά στο επιθυμητό αριθμό βουλευτών.
Έτσι, το καθεστώς ρίχνει συνεχώς ονόματα στο τραπέζι, προσπαθώντας να.....
ανιχνεύσει αντιδράσεις και να «χαρτογραφήσει» το πεδίο προς την προεδρική εκλογή. Εξ επιλογής έχουμε θέσει εαυτούς εκτός της συγκεκριμένης γελοίας διαδικασίας της ονοματολογίας, αφού πρώτον είναι άνευ αντικειμένου και δεύτερον άνευ ουσίας, αφού όποιος και αν είναι ο υποψήφιος, η υπερψήφισή του σημαίνει αυτομάτως την διαιώνιση της επαίσχυντης χούντας του μνημονίου, καθιστώντας τους βουλευτές που θα τον ψηφίσουν υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού.
Η τελευταία πρόταση που έγινε, όμως, μέσω διαρροών από το Μέγαρο Μαξίμου, αξίζει τον κόπο να σχολιαστεί, αφού έχει πραγματικά πολύ γέλιο!
Ως γνωστόν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ελέγχονται απολύτως από τα κανάλια της πλουτοκρατίας. Η σκέψη, λοιπόν, της κυβέρνησης είναι να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε δίλημμα, προκειμένου να διαλέξει ανάμεσα στα κανάλια που τον προβάλλουν και στην προπαγανδιστική τακτική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δήθεν θέλει εκλογές. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία πρόταση που περιλαμβάνει καναλάρχη ή τουλάχιστον μέλος οικογένεια καναλάρχη.
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι μία τέτοια καλή περίπτωση, αφού είναι μέτοχος σε MEGA και STAR, ενώ παραλλήλως έχει πολυσχιδείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως η Motor Oil. Έτσι η νέα διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι ο Σαμαράς προτίθεται να παραδώσει στους καναλάρχες μέχρι και την Προεδρία της Δημοκρατίας, προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα. Συγκεκριμένα η πρόταση αναφέρει ότι έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα της κας. Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Τι να πρωτοπεί κανείς για τις συνέπειες αυτής της συγκεκριμένης διαρροής; Από την μία οφείλουμε να πούμε «και εις ανώτερα» στον Σαμαρά. Συντόμως θα προτείνει τον ίδιο τον Μπόμπολα για πρόεδρο της δημοκρατίας, ώστε να υπογράφει μόνος του τα ΦΕΚ που θα του δίνουν δημόσια έργα. Από την άλλη θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αγάπη στους καναλάρχες και θα βρεθεί ενώπιον ενός τρομερού διλήμματος, ανάμεσα στην προβολή των ψώνιων του και στην καρέκλα της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών