Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΟΙ… ΣΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Γράφει ο Αντίοχος.

Αυτά που έγραψα εχθές για την επιλογή ως αντ’ αυτού του πρωθυπουργού των Γερμανών Σαμαρά, του «Μάκαρου» Βορίδη προς προσέλκυση των λεγόμενων «δεξιών» ψηφοφόρων που τώρα πλέον ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, τα επιβεβαιώνει τώρα και το καθεστωτικό «Βήμα».
Πάρτε μια γεύση:

«Την προσέλκυση των από δεξιά της ψηφοφόρων επιχειρεί η Ν.Δ. – Στο 16,5% υπολογίζεται η δεξιά δεξαμενή που υπάρχει πέραν του κόμματος
Επιχείρηση προσέγγισης των δεξιών ψηφοφόρων είναι σε πλήρη εξέλιξη από την ηγεσία της Ν.Δ., καθώς όπως παραδέχονται κορυφαία «γαλάζια» στελέχη...
οι όποιες κινήσεις σε επίπεδο κορυφής και ενδεχόμενες επιστροφές στο κόμμα δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα εάν δεν επιτευχθεί ταυτόχρονα και «ενότητα στη βάση» με επιστροφή στην πατρογονική πολιτική γη όσων την εγκατέλειψαν.

Η επιλογή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το επόμενο διάστημα αποτυπώθηκε πλήρως στην ομιλία του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη το απόγευμα της Τετάρτης, στην πρώτη ημέρα της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η απόφαση που ελήφθη στο Μέγαρο Μαξίμου να εκπροσωπήσει τη Ν.Δ. ο κ. Βορίδης είχε ένα βαθύ συμβολισμό και ανέδειξε τη στρατηγική στόχευση της ηγετικής ομάδας. Είναι σαφές, όπως φάνηκε και από την ομιλία του υπουργού Υγείας, ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιλέγει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ την ακραία πόλωση.

Στο πλαίσιο αυτό υιοθετείται μια άκρως επιθετική ρητορική που παραπέμπει σε άλλες εποχές με εμφανή διάθεση να… αφυπνιστούν σε πρώτο στάδιο τα όποια αντικομμουνιστικά αντανακλαστικά των δεξιών ψηφοφόρων και σε δεύτερο να επιχειρηθεί η επιστροφή τους στη ΝΔ».

Προφανώς, οι άνθρωποι έχουν χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια, δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μέσα στην απελπισία τους, τη μία στρίβουν προς τα δεξιά, την άλλη προς τα αριστερά και πάει λέγοντας.

Το μόνο που μπορεί να συμβεί απ’ όλες αυτές τις… σβούρες, είναι να ζαλιστούν και να πέσουν!
Οτιδήποτε άλλο, να το ξεχάσουν! 

Γιατί πιο πιθανό είναι ν’ αρχίσει ο ήλιος να βγαίνει από τη… δύση, παρά να επιστρέψουν στο βρωμερό, ελεεινό και τρισάθλιο κόμμα τους όποιοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής τους ψήφιζαν μια φορά κι έναν καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών