Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

Χαστούκι στο Σύστημα του ανθελληνισμού και της προδοσίας

Συνεχίζουμε «αμετανόητοι» τον Αγώνα μας και μέσα από την φυλακή

Του Ηλία Κασιδιάρη

Την περασμένη Πέμπτη γίναμε όλοι μάρτυρες  του αποτροπιασμού και της απέχθειας που προκάλεσε στα ΜΜΕ μία νέα προκλητική δήλωσή μου. Επρόκειτο για μία δήλωση εξωφρενική που απέδειξε ότι η φυλακή δεν μας έβαλε καθόλου μυαλό και πως παραμένουμε αμετανόητοι και επικίνδυνοι. Τι ήταν όμως αυτό το τόσο ακραίο που τόλμησα να ξεστομίσω; Mα φυσικά ότι δεν ζητάω συγγνώμη από την Κανέλλη για το χαστούκι, απ’ την στιγμή που δεν έχει ζητήσει συγγνώμη εκείνη που επιτέθηκε πρώτη... Το πιο γελοίο της υπόθεσης όμως δεν είναι το ύφος των δελτίων ειδήσεων. Ούτε οι πηχιαίοι τίτλοι του στυλ: «Αμετανόητος και προκλητικός ο Κασιδιάρης». Αυτό που προκαλεί ξέφρενο γέλωτα και ξεπερνά ακόμα και τις επιθεωρήσεις του Σεφερλή στο Δελφινάριο είναι το κατηγορητήριο.
Εκεί λοιπόν μία «έντιμη και αδέκαστη» αντιεισαγγελέας ονόματι Δάλλα Μαρία με κατηγορεί ότι: «...επιτέθηκα στην παθούσα Κανέλλη Λιάνα...
και με γροθιές της κατάφερα επανειλημμένα ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο, προκαλώντας της εκτεταμένες εκχυμώσεις ζυγωματικής χώρας και αυχενικό άλγος. Εκ του τρόπου τέλεσης της πράξης, δε, και των σημείων του σώματος που χτυπήθηκε η παθούσα (κρανίο και πρόσωπο), μπορούσε να προκληθεί βαριά σωματική βλάβη».

«Βαριά σωματική βλάβη» από ένα χαστούκι... νέα πολεμική τέχνη ή ενσάρκωση του Τσακ Νόρις;

Η εν λόγω εισαγγελέας ανερυθρίαστα γράφει όλα αυτά τα ψέμματα λες και το επίμαχο συμβάν δεν το έχει παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα. Και όμως δεν διστάζει να ψευδολογήσει και να πει ένα σωρό ανοησίες με στόχο να αναβαθμίσει το κατηγορητήριο. Ευτυχώς δεν με κατηγόρησε για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Τέτοιου είδους πρόσωπα ισοπεδώνουν το κύρος της Δικαιοσύνης και καταστρέφουν τους θεσμούς. Το χαστούκι στο μάγουλο βαπτίστηκε... επανειλημμένες γροθιές στο πρόσωπο και το κρανίο. Οι λέξεις «αίσχος και ντροπή» χάνουν την αξία τους όταν πρόκειται να αναφερθούμε στους συγκεκριμένους διαφθορείς της Δικαιοσύνης. Επειδή η ιστορία αυτή έχει ανάλογο παρελθόν, με το περίφημο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου Δελατόλλα στην εισαγγελέα Ράικου (και το γνωστό: «Έλα Ελένη...» κλπ) αξίζει να κάνουμε μία αναδρομή στα τότε γεγονότα. Μεταφέρω λοιπόν απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο μου που αναφέρεται στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και φυσικά περιλαμβάνει όλα τα γεγονότα που συνέβησαν μετά την είσοδό μας στη βουλή το 2012. Το επίμαχο κεφάλαιο φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Το ράπισμα» και το κείμενο που ακολουθεί αναφέρεται στα γεγονότα μετά το χαστούκι και την έξοδό μου από το στούντιο του ΑΝΤ1.

«Το ράπισμα»

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 9ης Μαΐου 2012 ήταν ένα ηχηρό ράπισμα στο σύστημα του ανθελληνισμού και της προδοσίας. Συσκέψεις επί συσκέψεων ξεκίνησαν αμέσως σε κομματικά επιτελεία, δημοσιογραφικούς οργανισμούς και διεθνή κέντρα εξουσίας. Τελικά το Σύστημα μέσα στον πανικό του για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που «δεν έλεγαν να πέσουν» σκηνοθέτησε το γνωστό επεισόδιο στον ΑΝΤ1 και προσπάθησε να το εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά εις βάρος μας. Και αυτή την φορά όμως πέτυχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα... Αμέσως μετά την αποχώρησή μου από το τηλεοπτικό στούντιο ξεκίνησε ένας καταιγισμός τηλεφωνήματων από φίλους, γνωστούς, αλλά και αγνώστους, που έτυχε να έχουν τον αριθμό μου από την προεκλογική μου κάρτα. Κατάλαβα αμέσως πως το επεισόδιο θα λειτουργούσε θετικά για την εικόνα του κόμματος. Η κοινή γνώμη επιβράβευε την αντίδρασή μου απέναντι σε ένα πρόσωπο που ταυτιζόταν με το σύστημα της πολιτικής και τηλεοπτικής εξουσίας. Η αμετροέπεια και η προκλητική συμπεριφορά της Κανέλλη συνδέθηκε για εκατομμύρια πολίτες με τον ιταμό τρόπο που το σύστημα αντιμετώπιζε τους ίδιους. Είδαν το χαστούκι αυτό σαν ένα χαστούκι στο Σύστημα. Μέχρι σήμερα η άποψη αυτή επιβεβαιώθηκε άπειρες φορές. Δέχθηκα αμέτρητα συγχαρητήρια από ανθρώπους όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες - κυρίως γυναίκες - για την συγκεκριμένη πράξη.

Λίγο αργότερα και ενώ οδηγούσα άκουσα στο ραδιόφωνο πως είμαι καταζητούμενος. Δεν ανέμενα τόσο γρήγορη αντίδραση του κατεστημένου. Ο νόμος ορίζει πως πρέπει πρώτα να υποβληθούν μηνύσεις και έπειτα να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Ήμουν πολύ αθώος την περίοδο εκείνη και φυσικά δεν είχα δει όσα ακολούθησαν μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Τότε ακριβώς ο δημοσιογράφος Δελατόλλας, που ενεπλάκη αργότερα στο σκάνδαλο Κυριακίδη και αναγκάστηκε να επιστρέψει ένα αστρονομικό ποσό στο Δημόσιο για να πην πάει φυλακή, είχε τηλεφωνήσει «στον αέρα» στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Ράικου. Όλοι θυμούνται την κλασική πλέον φράση «Έλα Ελένη, σου έχω θέμα...» που θυμίζει διάλογο παρανόμου ζευγαριού και όχι αναφορά σε ανώτερη δικαστικό. Όσα ακολούθησαν ευτέλισαν ολοκληρωτικά τον θεσμό της Δικαιοσύνης. Ήταν το προμήνυμα για όσα επρόκειτο να συμβούν στο μέλλον εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Το Σύστημα είχε σκοπό να ισοπεδώσει κάθε έννοια νομιμότητας και να χρησιμοποιήσει τους δικαστές σαν πληρωμένους δολοφόνους για να μας αντιμετωπίσει.

Έπειτα από λίγη ώρα – και ενώ το κινητό μου δεν είχε σταματήσει να χτυπάει για συγχαρητήρια – είδα πως με καλούν από το σπίτι. Ήταν ο πατέρας μου που με ενημερώσε πως με αναζητούσαν αρκετοί αστυνομικοί. Επικεφαλής τους ήταν αξιωματικός και μάλιστα υποδιοικητής τμήματος ασφαλείας. «Μεγάλη η χάρη μου για να στείλουν ολόκληρη ομάδα με επικεφαλής αξιωματικό» σκέφτηκα. Ενάμιση χρόνο αργότερα θα με επισκεπτόταν κατ’ οίκον για τον ίδιο λόγο ολόκληρο κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής. Είπα στον πατέρα μου να ρωτήσει αν έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος μου. Του απάντησαν αρνητικά. Ξαναρώτησε λοιπόν γιατί αναζητούμαι, απ’ την στιγμή που δεν διέπραξα κανένα αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Ο αρμόδιος αξιωματικός του είπε πως το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα γιατί έγινε στην τηλεόραση! Στο μέλλον θα άκουγα πολλές τέτοιες ανοησίες που θα αφορούσαν παράνομες διώξεις εις βάρος μου. Ο τύπος φυσικά ήταν ανενημέρωτος. Επειδή η Ράικου και οι ανώτεροί της ήθελαν να συλληφθώ άμεσα με κατηγόρησαν για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης! Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα... Τσακ Νόρις. Επικίνδυνες σωματικές βλάβες με ένα απλό χαστούκι. Το μήνυμα βέβαια ήταν σαφές: το Σύστημα απαιτούσε την σύλληψή μου, ώστε να με περιφέρει με χειροπέδες μπροστά στις κάμερες για να σπάσει το ηθικό των ψηφοφόρων μας. Κατανοώντας πως κύκλοι της εξουσίας χρησιμοποιούν την Δικαιοσύνη για τα βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια, αποφάσισα να μην παρουσιαστώ όσο διαρκούσε το αυτόφωρο...

Φυλακές Κορυδαλλού
4 Οκτωβρίου 2014


Υ.Γ.: Η πραγματικά «προκλητική» δήλωσή μου στα δικαστήρια δεν αφορούσε την Κανέλλη, αλλά τους διεφθαρμένους εξουσιαστές της Πατρίδας μας. Αντιγράφω από την έγκυρη εφημερίδα «Ακρόπολις»: Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προέβη σε δηλώσεις κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια, λέγοντας ουσιαστικά μέσα σε έξι δευτερόλεπτα τα πάντα: «Οι κλέφτες στη βουλή και εμείς στη φυλακή. Αλλά θα τα πούμε στις εκλογές, που τελειώνει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών