Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

Γ. Καρατζαφέρης: "Έχω δει τη Χρυσή Αυγή στο 15%'

Με αφορμή την Εθνική Επέτειο του Έπους του 40', οι τσαρλατάνοι του "Πατριωτισμού' με την προβιά του..."στρατιώτη του Έθνους" βγήκαν μια γυροβολιά στα ΜΜΕ για πουλήσουν εθνικό φρόνημα και αγάπη για την Ελλάδα.

Το χείριστο είδος των συγκεκριμένων πατριδοκάπηλων είναι φυσικά ο πρόεδρος του τηλεκόμματος του ΛΑΟΣ που έκανε την εμφάνισή του σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ με τα ανάλογα επιφωνήματα υποδοχής "είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον...", "Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον...", με την προσμονή ότι θα πει κάτι που τελικώς θα οδηγήσει μερικούς "κακούς φασίστες" ξανά στον ίσιο δρόμο.

Βέβαια ανάμεσα στις πολλές αρλούμπες και φαιδρά που....
ξεστόμισε ακόμη μια φορά με σκοπό να έχει την ανάλογη θέση του στα μανταλάκια των ΜΜΕ, του ξέφυγαν και μερικές αλήθειες.
Έτσι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Έχω δει τη Χρυσή Αυγή στο 15%.". Ομολογία λοιπόν που στοιχειοθετεί πλήρως τις υποθέσεις μας ότι οι δημοσκοπήσεις είναι χαλκευμένες και ότι το Εθνικιστικό Κίνημα τείνει να γίνει το δεύτερο σε δύναμη κόμμα αυτή τη στιγμή, με συνεχείς ανοδικές τάσεις.

Από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια και σταματάμε εδώ γιατί οποιαδήποτε άλλη αναφορά στο συγκεκριμένο απολειφάδι μόνο κακό κάνει στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο εβραίος προφανώς είδε μόνο τα παλαιά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, εννοώντας φυσικά τα περσινά πριν φουσκώσουν κι άλλο στο πάνω από 30%. Στις εκλογές, όταν δει τα αληθινά αποτελέσματα, θα πέσει ξερός και πολύ έξω από την Βουλή (Στα Αρχαία Ελληνικά σημαίνει «Σκέψη»). Στην Βουλή θα χωράνε μόνο οι Χρυσαυγίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών