Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

Το "δεξί χέρι" του Βενιζέλου και Ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης αποκαλύπτει: "Οι Βρυξέλλες θέλουν συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ασχέτως αν εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας"

Μια νέα εκδοχή έδωσε για το πολιτικό σκηνικό ο Ευρωβουλευτής και πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Όπως επεσήμανε ο Ευρωβουλευτής και εξ' απορρήτων του Βενιζέλου κατά τα φαινόμενα, ασχέτως με το τι θα συμβεί με την Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πάμε σε εκλογές θέλουμε δε θέλουμε γιατί οι επικιρύαρχοι απαιτούν "εθνική συνεργασία" για το Χρέος.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ "κάρφωσε" το μαγείρεμα της μεγάλης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - προφανώς με στυλοβάτη το ΠΑΣΟΚ - κατόπιν παραγγελίας από τους διεθνείς τοκογλύφους:

Αναλυτικά τι ακριβώς είπε:
«Αν δεν αλλάξει το οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον σε σχέση με αυτά που....
πρέπει να κάνει η κυβέρνηση και αν δεν αλλάξει η στρατηγική της αντιπολίτευσης ώστε να υπάρχει μία ενιαία γραμμή για εθνικά θέματα όπως είναι το χρέος, φοβάμαι πολύ ότι ακόμη και αν εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα έχουμε σύντομα εκλογές....δεν μπορεί να θέλεις 28 χώρες να έχουν μία άποψη για το ελληνικό χρέος και εσύ που είσαι η χώρα που σε αφορά και είναι εθνικό σου θέμα, να μην μπορείς να βρεις μία μίνιμουμ συμφωνία»

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο "ευρωπαϊκός αέρας" που απόκτησε ο πρώην Γ. Γ. του ΠΑΣΟΚ τον έκανε και περισσότερο...."ευρωπαίο", με αποτέλεσμα να ομολογεί και τις προθέσεις των Βρυξελλών για την αποικία τους.

Υ.Γ.
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών