Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

Ρεσιτάλ "πατριωτισμού" από τον Χατζηνικολάου.... Αυτοβιογραφία του Τσε Γκε Βάρα δίνει η φυλλάδα του!

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα των "δεξιών" στην Ελλάδα, που υποτάσσονται πλήρως στην αριστερή λαίλαπα και τα κελεύσματά της.

"Δεξιοί" δημοσιογράφοι που επαίρονται για τον "πατριωτισμό" τους και του αγώνα που δίνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, γίνονται οι μέντορες των εκκολαπτόμενων νεο-μπολσεβίκων δίνοντάς τους "πνευματική τροφή" μέσα από τις φυλλάδες τους.

Ο Χατζηνικολάου είναι το τρανό παράδειγμα που εκτός από....
την επαίσχυντη στάση του εναντίον της Χρυσής Αυγής και των Εθνικιστών - είχε φτάσει το κτήνος μέχρι στο σημείο να μιλήσει για "μπραβιλίκια" για τη δολοφονία των Ηρώων Γιώργου και Μάνου - χρησιμοποιεί την εφημερίδα του για κατήχηση... αριστερών ιδεοληψιών!!!

Έτσι μετά την εγκληματική αθλιότητα του να προσφέρει ανήμερα της σφαγής του Μελιγαλά, βιβλίο - αγιογραφία για τον εντολέα των δολοφονιών, Άρη Βελουχιώτη έρχεται η συνέχεια με το βιβλίο για τον....Τσε Γκε Βάρα..!!

Το "ίνδαλμα" - καλώς ή κακώς δεν ξέρουμε - των Αριστερών, που έχει εμπορευματοποιηθεί πλήρως και χρησιμοποιείται ως μόνιμο σημείο αναφοράς μπολσεβίκων και κομμουνιστών επέλεξε ο "πατριώτης" Χατζηνικολάου για να ρίξει νερό στο μύλο του ανθελληνικού κομμουνισμού.

Υ.Γ.
Να θυμίσουμε απλά τα εξής για τον Τσε Γκε Βάρα που πιθανότατα ο Χατζηνικολάου αγνοεί:

Αποσπάσματα για τους Αφρικανούς από το προσωπικό ημερολόγιο του Τσε Γκεβάρα:
 
νέγρος είναι νωχελικός και ευφάνταστος, ξοδεύει τα χρήματά του για ελαφρότητες και ποτό. Ο ευρωπαίος προέρχεται από.... μια παράδοση εργασίας και σωτηρίας που τον ακολουθεί σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής και τον οδηγεί να προχωρήσει μπροστά."
"Με δεδομένη την επικρατούσα έλλειψη πειθαρχίας, θα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσουμε Κονγκολέζους με αυτόματα για να υπερασπιστούν τη βάση από επιθέσεις από τον αέρα: δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται τα όπλα τους και δεν θέλουν να μάθουν."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών