Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

Antinews: "Στη ΝΔ ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε ψηφοδέλτια...Πάμε σε εκλογές"

Το έλεγαν όλο αυτόν τον καιρό, απ' έξω, απ' έξω... Τώρα πια ήρθε η ώρα να το ομολογήσουν ακόμη και οι "τελευταίοι των... σαμαροφρουρών". Πάμε σε εκλογές και ήδη έχει ξεκινήσει η στελέχωση των ψηφοδελτίων και από τη ΝΔ.

Βέβαια επειδή η εκπρόσωπος της "ψοφοδεξιάς" πάει από το "καλό στο καλύτερο" η εύρεση....προθύμων που θα δεχθούν τη γιούχα και τα.. μαρούλια από τους πολίτες προχωρά αρκετά αργά και με αρκετές δυσκολίες. Ειδικά στη Β' Αθηνών δεν υπάρχει υποψήφιος ούτε για δείγμα!!

Αυτό αναφέρει το επίσημο πρακτορείο... προπαγάνδας του Σαμαρά στο διαδίκτυο "Antinews" που απροκάλυπτα πια δηλώνει ότι έχουμε εκλογές και τιτλοφορεί άρθρο ως "Ψηφοδέλτια «ψήνονται» στη ΝΔ".

Σας το μεταφέρουμε για να πάρετε κλίμα από τη.... Συγγρού που ετοιμάζεται για.... πιάτσα υποψήφιων βουλευτών:
 
Τα ψηφοδέλτιά της φτιάχνει σιγά-σιγά η Νέα Δημοκρατία και ηγετικά στελέχη της προσπαθούν να.....
πείσουν πρόσωπα που δεν είχαν καμία εμπλοκή μέχρι πρότινος να πολιτευθούν και να δώσουν τη μάχη στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Στη Συγγρού, «μαγειρεύουν πριν πεινάσουν» και προετοιμάζονται για την ώρα που θα προκηρυχθούν εκλογές. Το παρασκήνιο είναι πλούσιο και ήδη καταγράφονται ορισμένες πληροφορίες για τους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματος σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες.
Σύμφωνα με τις έως τώρα συζητήσεις, υπάρχουν τα εξής στοιχεία, όσον αφορά νέες υποψηφιότητες: Στην Αρκαδία υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του γ.γ. Ενημέρωσης, ενώ στην Αχαΐα θα τα παίξει όλα για όλα για να κερδίσει το εισιτήριο για την Βουλή ο Ανδρέας Κατσανιώτης, μέχρι πρότινος γ.γ. Επικοινωνίας, ο οποίος πήγε πολύ καλά ως υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος.
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο ψυχίατρος Δημήτρης Βαρτζόπουλος που ήταν γ.γ. συντονισμού της κυβέρνησης και είναι από τα πιο παλιά μέλη της ΟΝΝΕΔ. Στην Α΄ Θεσσαλονίκης ήδη άρχισε να κινείται τελευταία ο πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου και επί σειρά ετών μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΝΔ, ο Δημήτρης Πανοζάχος.
Στην Κέρκυρα επέλεξε τελικά να πολιτευθεί ο Δημοσθένης Δαβέττας, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφια η κόρη του πρώην βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη. Στην Άρτα φέρεται ότι στη γαλάζια λίστα θα είναι ο Ντίνος Παπαδημητρίου, νυν περιφερειακός σύμβουλος (μέλος της γνωστής πολιτικής οικογένειας της περιοχής), ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας, ο Χρήστος Παπάζογλου και η Εύη Καραμπίνα (κόρη του πρώην βουλευτή Κώστα Καραμπίνα). Στην γειτονική Πρέβεζα στο ψηφοδέλτιο θα ενταχθεί σε μια λογική ανανέωσης και φρεσκάδας, ο δημοσιογράφος του Σταρ, ο Γιώργος Κολοβάτσιος.

Υ.Γ.
Ένα έχετε να κάνετε όλοι....

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ

Δηλώνουμε εκλογικοί αντιπρόσωποι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών