Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

Οι μαύροι στην ΑΣΟΕΕ δε θα έδιναν τόσες "μαΐμουδες" σε ένα Σαββατοκύριακο... Καταιγισμός από μαϊμού - δημοσκοπήσεις με ...."περιούσιο" άρωμα!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια από τις χειρότερες για την Κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς που δέχθηκε το ένα χαστούκι, πίσω από το άλλο, τόσο από τους εγχώριους, όσο και τους εξωτερικούς νταβατζήδες.

Σαν μην έφτανε αυτό βγήκε και μια δημοσκόπηση που εμφάνιζε τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 10 μονάδες διαφορά, τη ΝΔ να διολισθαίνει και τη Χρυσή Αυγή να ακμάζει υφαρπάζοντας όλες τις ψήφους της.

Στο τέλος της εβδομάδος ήρθε και χαστούκι με την αποπομπή Στύλιου λόγω.... θαυμασμού Κασιδιάρη και "τελείωσε" το Σαμαρά και τους ψοφοδεξιούς!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο έπρεπε να μας κάνει... ζούγκλα και.....
μεταφορικά - γιατί κυριολεκτικά έχουμε γίνει με τόσους (Κ)αφρους που έχουν μαζευτεί - αφήνοντας τις μαϊμούδες του ελεύθερες να τον σώσουν.

Όχι μια, αλλά 2 δημοσκοπήσεις έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο με τη διαφορά της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ να κυμαίνεται από το 2,9% μέχρι και το 4,6% και φυσικά σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να είναι από 4η και κάτω!

Ειδικά σε μια από αυτές δεν κρατιούνται ούτε τα προσχήματα από τους εκμαυλιστές της κοινής γνώμης, όπου η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται εκλογικά ίσα που να μπαίνει στη Βουλή με 3,5%!

Το κοινό βέβαια όλων των δημοσκοπήσεων είναι ότι δημοσιεύονται από.... παπαγαλάκια του Σαμαρά για αυτό και το μένος με τη Χρυσή Αυγή που έχει διεμβολίσει το εκλογικό σώμα της ΝΔ, συνθλίβοντας τα ποσοστά της ΝΔ.

Για του λόγου το αληθές σας λέμε ότι η μια δημοσκόπηση είναι από την Metron Analysis για την εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", η δεύτερη για τη "Βεργίνα TV" από την εταιρεία INTERVIEW.

Και αν για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και τη Metron Analysis γνωρίζουμε ποιός ο "ρόλος" τους, να σου πούμε και δύο - τρια πραγματάκια για την εταιρεία Interview.
Ο ιδιοκτήτης του ο Δημήτρης Βασιλειάδης είναι τόσο "αντικειμενικός" που το 2012 1 μήνα πριν από τις εκλογές γράφει άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο "Αυτός κατέστρεψε την Ελλάδα" αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπανδρέου και τους ΠΑΣΟΚους της "λούφας και της μίζας" που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα που τον χάνεις, πού τον βρίσκεις μεταβαίνει σε εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ ενώ η εταιρεία του, στην οποία είναι και πολυθεσίτης είχε να δημοσιεύσει έρευνα από το 2010!! Το έκανε όμως εν έτη 2014 και τώρα που ο....Σαμαράς το είχε ανάγκη.
Γιατί εκτός των άλλων ο κος Βασιλειάδης πρέπει να είναι και φίλος με το γνωστό... Μπάμπη της ΝΔ όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα.
Ο Βασιλειάδης πρώτος από αριστερά και ο Αθανασίου τρίτος από αριστερά

"Πινελιά" στην εταιρεία είναι φυσικά και το Ιουδαϊκό στοιχείο (υπάλληλος της εταιρείας βάσει οργανογράμματος είναι ο Ιωσήφ Φλωρεντίν, ιουδαίος της Θεσσαλονίκης) που έρχεται να προσδώσει τον απαιτούμενο....κίβδηλο χαρακτήρα.

Όλα τα παραπάνω σας φαίνονται συμπτώσεις;!

1 σχόλιο:

  1. Καθόλου συμπτώσεις. Μόνο το όνομα Ιωσήφ τον προδίδει, αφού είναι εβραϊκό! Και δεν είναι τυχαίο που θα έρθουμε να τον σαπίσουμε στο ξύλο αν τον βρούμε (εννοώντας τον Βασιλειάδη. Δεν ξέρω αν έχει κάποια συγγένεια μ' έναν Βασιλειάδη που ξέρω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών