Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ

tsipras-samaras
Γράφει ο Αντίοχος

Τον τελευταίο καιρό, ο ολιγάρχης Ψυχάρης έχει… λυσσάξει να γίνει… κουμπάρος στον επικείμενο (μετεκλογικό) πολιτικό γάμο («μεγάλη συγκυβέρνηση») νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Κι έχει απευθύνει ουκ ολίγες δημόσιες εκκλήσεις προς τον φον Αντωνάκη και τον mister Tsipra για «να τα βρούνε». Αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα… Τώρα, όμως, επιτέλους βλέπει «αχτίδα φωτός», λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσφατη ελληνο-τουρκική κρίση (την οποία περιγράψαμε ως εξής: «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ: ΚΥΡΙΕΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ Ο ΣΥΡΙΖ). Ιδού και οι.....
έπαινοι που απευθύνει στους υποτιθέμενους «μονομάχους» (όπως εμφανίζονται δημοσίως για τα μάτια του κόσμου):
«Συνεννόηση τουλάχιστον για τα εθνικά θέματα
Η αχτίδα φωτός για στοιχειώδη συνεννόηση στα εθνικά θέματα που διαφάνηκε χθες, από την ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποτελεί αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη. Την ώρα που οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους με τη βόλτα της κορβέτας τους στο Αιγαίο, ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις βόλτες στην κυπριακή ΑΟΖ, θα ήταν παράλογο η ελληνική πολιτική ηγεσία να μην μπορεί να διακρίνει τι επιβάλλει το εθνικό συμφέρον. Η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «είμαστε ανοιχτοί να πάμε σε μία συζήτηση για τα εθνικά θέματα» και η άμεση απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ότι είναι πρόθυμος οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώσει σε βάθος τους αρχηγούς των κομμάτων είναι ένα πρώτο βήμα για να ανοίξει ένας δίαυλος συνεννόησης και συναίνεσης…».
Άντε, ας μη ντρέπονται οι… μελλόνυμφοι. Τώρα που έγινε το «πρώτο βήμα για να ανοίξει δίαυλος συνεννόησης και συναίνεσης», που λέει κι ο Ψυχάρης, ας κάνουν και το δεύτερο και το τρίτο κ.ο.κ. Αφού θα συγκυβερνήσουν που θα συγκυβερνήσουν στο τέλος (γιατί έτσι γουστάρουν οι διεθνείς τους αφέντες), ας μην κάνουν τους… δύσκολους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών