Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

Προς συκοφάντη κομμουνιστή: Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων


Προς συκοφάντη κομμουνιστή: Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων

Ξανακτύπησε ο κυνηγημένος από το ΚΚΕ σύντροφος Μπογιόπουλος, που βρήκε ασφαλές καταφύγιο στα μέσα του μεγαλοδημοσιογράφου και μεγαλοπαράγοντα του συστήματος Χατζηνικολάου . Ετσι στην χθεσινή εκπομπή στον real fm σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δήλωσε:

Πρόκειται για μία υπόθεση την οποία από κοινού παλεύουν όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια είναι μία, η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έθεσε θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων.
Εξάλλου το θέμα περιγράφεται στο πρόγραμμά μας:

"Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο".

Και επειδή εμείς όταν μιλάμε, μιλάμε με στοιχεία και αποδείξεις, ιδού μερικά από αυτά:
Για το θέμα μίλησε πρώτος ο Αρχηγός μας στην ολομέλεια, στην ομιλία για τον προϋπολογισμό στις 11/11/ 2012

Αναφερθήκαμε στο θέμα ξανά στην διαμαρτυρία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Γερμανική Πρεσβεία που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2013 έξω από το κανάλι του MEGA. 
Έχουμε μιλήσει για το ίδιο θέμα στην Βουλή στις 3 Δεκεμβρίου του 2013 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό:

Έχει μιλήσει για το θέμα κατ' επανάληψη σε σειρά άρθρων, βιβλίων κλπ. ο Πολιτικός Κρατούμενος της χούντας Σαμαρά, ο Χρήστος Παππάς:
Και πολλοί άλλοι!
Εννοείται, φυσικά ότι δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον Μπογιόπουλο και τον κάθε Μπογιόπουλο.Υπενθυμίζουμε απλά, και για πολλοστή φορά, σε αυτόν και τους ομοίους του που ξερνάνε εμετό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι ΠΡΩΤΟΙ εμείς κινήσαμε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Εντάξει, το ξέρουμε ότι το να ασχολείσαι με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σας προσφέρει έξτρα ακροαματικότητα. Εκτός από αυτό όμως, δεν είναι ικανός να εκτοξεύει λάσπη εναντίον μας ο Μπογιόπουλος, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει γράψει κείμενα επιπέδου " «όταν είναι μέρα είναι μέρα. Όταν είναι νύχτα είναι νύχτα. Ότι η Γη γυρίζει. Και ότι οι μήνες του χρόνου είναι δώδεκα».
Όμως ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο και ο εμετός που εκτοξεύεις δεν έχει αντίκτυπο σε κανέναν. Γνωρίζει πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που λέει, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο λαός και ο λαός είναι η Χρυσή Αυγή...
Ηλίας Παναγιώταρος
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών