Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014

Συνεχίζει ακάθεκτος το κοινοβουλευτικό έργο του μέσα από τα Κελιά της Τιμής, ο εθνικιστής βουλευτής Γιάννης Λαγός

Αλώβητος και αμετανόητος συνεχίζει με αποφασιστικότητα το κοινοβουλευτικό του έργο μέσα από τα κελιά της τιμής, από τις φυλακές Κορυδαλλού ο άδικα προφυλακισμένος βουλευτής Β' Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ερευνώντας και φέρνοντας στο ελληνικό κοινοβούλιο πολύ σημαντικά θέματα και προβλήματα που αφορούν την χώρα μας και τον Ελληνικό λαό σε πολλούς τομείς.

Σημαντική είναι η περιβαλλοντικής φύσεως ερώτηση σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα μόλυνσης...
στην Κερατοράχη της Γκιώνας λόγω της πολλαπλής καύσης σκουπιδιών,  δύο ερωτήσεις που δείχνουν για ακόμη μία φορά τα σοβαρά προβλήματα στον τομέα της υγείας σχετικά με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα καθώς και τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και ιατροφαρμακευτικά υλικά και εξοπλισμό στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής κατέθεσε στην βουλή και ακόμη δύο ερωτήσεις υψηλής σημασίας που αφορά στην ενίσχυση της διδασκαλίας του κορανίου από την κυβέρνηση με την παραχώρηση 900.000 για τα βιβλία την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός πεινάει, και για την απαγόρευση παρέλασης του Ελληνικού Συλλόγου Βατραχανθρώπων Πειραιά στην επέτειο της Εθνικής μας εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Τέλος ο βουλευτής Γιάννης Λαγός έθιξε και το ζήτημα με τη διακοπή των δρομολογίων του πλοίου Πρέβελη που ως συνέπεια είχε την πλήρη δυσκολία και απομόνωση των κατοίκων της Κάσου, Καρπάθου, Άναφης και Χάλκης.

Καμία φυλακή και κανένα κελί δεν θα σταματήσει το έργο των Ελλήνων Εθνικιστών εντός και εκτός του κοινοβουλίου και πάντα θα είναι στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, πάντα με σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον τύραννο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών