Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014

Ο Στρατηγός Συναδινός γνωστοποιεί σε όλη την Ευρώπη την φίμωση της Χρυσής Αυγής από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ

Από τότε που η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε στο προσκήνιο και εδραιώθηκε στην συνείδηση των Ελλήνων ως η μόνη πραγματικά ασυμβίβαστη και εθνικά μαχόμενη πολιτική δύναμη του τόπου υφίσταται έναν πρωτοφανή επικοινωνιακό πόλεμο με συκοφαντίες, ψεύδη και αποκλεισμό.

Σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κατάλυση της  Δημοκρατίας και την πολυφωνίας πρωτοστατούν τα υπερχρεωμένα και εξαρτημένα τσοντοκάναλα που αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή μόνο για να την λασπολογήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη μόλις χθες με την πανηγυρική αθώωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση και των λοιπών Συναγωνιστών. Εδώ και δύο χρόνια τα διεφθαρμένα ΜΜΕ μιλούσαν για «τάγματα εφόδου» στην Λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και τον «εγκληματία» Μπαρμπαρούση.

Η αθώωσή του όμως τους χάλασε την προπαγάνδα, γι΄ αυτό και ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ δεν ανέφερε την είδηση.

Εδώ και ένα μήνα ο «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» έχει προχωρήσει σε συστηματική καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης όλων των καναλιών που φιμώνουν και λασπολογούν το κόμμα. Την σκυτάλη πήρε πρόσφατα ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός...
που κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αυτόν τον παράνομο αποκλεισμό.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Στην Ελλάδα, τα ΜΜΕ (κρατικοί - ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και ραδιόφωνα), κατά την πάγια τακτική τους, αποφεύγουν να αναφέρουν ή να προβάλλουν την πολιτική δραστηριότητα του κόμματος μου Χρυσή Αυγή, της τρίτης πολιτικής δύναμης (τελευταίες ευρωεκλογές), της χώρας. Επιπρόσθετα στις πολιτικές εκπομπές και συζητήσεις, δεν προσκαλούνται εκπρόσωποι του κόμματος. Η μόνη αναφορά δημοσιογράφων και ΜΜΕ γίνεται στα πλαίσια δικαστικού ρεπορτάζ (συνέπεια της τρέχουσας ποινικής - πολιτικής δίωξης), πάντα όμως με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως "φασιστικό μόρφωμα" και "νεοναζί". Η μονοδιάστατη αυτή αναφορά έχει στόχο την αποσιώπηση της πολιτικής δραστηριότητας και την κατασυκοφάντηση του κόμματός μου, παραβιάζοντας ταυτόχρονα κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητας.

Όλα τα παραπάνω συνιστούν κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, μονοπώληση των ΜΜΕ υπέρ μονωμένων ιδεών και συμφερόντων) και φίμωση της φωνής εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών. Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), συνεχίζεται η συστηματική και συνειδητή αποσιώπηση της πολιτικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής.

Ποια μέτρα προτίθεται να λάβει η Επιτροπή, ώστε να διασφαλιστεί η πολυφωνία στα Ελληνικά ΜΜΕ, να τύχουν προβολής τα κόμματα ανάλογα με το εκλογικό τους ποσοστό και να αποκατασταθεί η νομιμότητα;  

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών