Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014

Μητσικώστας: Δεν με άφησαν να παίξω φάρσα που θα γκρέμιζε τους Σαμαροβενιζέλους!

Ενδεικτική του τρόπου που λειτουργούν οι εγκληματικές οργανώσεις που δρουν υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, είναι οι δηλώσεις του γνωστού μίμου, Μητσικώστα. Ο Μητσικώστας, στα πλαίσια συνέντευξη που έδωσε σε «ανάλαφρη» εκπομπή, δήλωσε ευθαρσώς:

«Έχω κάνει φάρσα που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα. Δήμαρχος που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ -εγώ κάνω πρόσωπο της ΝΔ- που αρχίζει να μου μιλάει για...
deal με λεφτά, με μπίζνες, με επιχειρήσεις.
Δεν έπαιξε η φάρσα. Αν έπαιζε εγώ θα έτρωγα μήνυση, αλλά θα διαλυόταν το ΠΑΣΟΚ. Ήταν δήμαρχος που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ κι εγώ έκανα μεγάλο στέλεχος της ΝΔ»

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο πασόκος δήμαρχος άρχισε απευθείας να μιλά για λαμογιές, μίζες, ρεμούλες, μπίζνες και λεφτά μόλις άκουσε ότι στην άλλη πλευρά της γραμμής υπήρχε άλλος εγκληματίας, της «γαλάζιας» συμμορίας. Δεν χρειάστηκε καν να σκεφτεί αν γνωρίζει το «στέλεχος της ΝΔ» και άρχισε η συνδιαλλαγή.

Αυτό αποδεικνύει ότι η εγκληματική δράση των δύο οργανώσεων ξεκινά από τα υψηλά κλιμάκια και φτάνει μέχρι τη βάση, χωρίς διακρίσεις. Αυτό το γεγονός από μόνο του, σε συνδυασμό βεβαίως με τις χιλιάδες δικογραφίες που ήδη υφίστανται, μπορούσε να οδηγήσει (αν ζούσαμε σε ευνομούμενη πολιτεία) σε ένωση των δικογραφιών και απόδοση (σε πραγματική βάση) κατηγοριών βάσει του άρθρου 187 και όχι μόνο…


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών