Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014

Εκατοντάδες Εθνικιστές μαθητές καταδίκασαν το ψευδοκράτος - Τούρκοι έποικοι και τουρκο”κύπριοι” επιτέθηκαν στην πορεία του Ε.ΛΑ.Μ.


ράσουν ο μαθητόκοσμος της Κύπρου δεν ξεχνά, γιατί το έχει χρέος στους πρόγονους μας. Το έχει χρέος σε όλους αυτούς που έδωσαν το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια την ζωή τους για όλους εμάς και δυστυχώς σήμερα μένουν ξεχασμένοι από την Πολιτεία και το Κράτος των γραικύλων.

Οι δύο πόλεις, της Λευκωσίας και της Πάφου, σείστηκαν από τα συνθήματα των Ελλήνων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τους ασυμβίβαστους αυτούς νέους, τους τελευταίους υπερήφανους αυτού του τόπου.

Τι και αν το σάπιο κατεστημένο, θέλει μία αποχαυνωμένη νεολαία. Τι και αν αρχίσουν όλοι να κατηγορούν, γιατί απόψε θα δουν και θα ακούσουν πως μία μικρή μερίδα, αγέρωχη, παραμένει μπροστάρης στον αγώνα για απελευθέρωση. Αδιαφορώντας για όλα αυτά πορεύτηκαν με μοναδικό...
γνώμονα να διατρανώσουν την θέληση τους για την μοναδική δίκαιη λύση του Κυπριακού, την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ενάντια σε κάθε ξενόφερτη μορφή λύσης ομοσπονδίας.


 Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ενημερώνει ότι ο αγώνας για μία Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική θα συνεχιστεί αμείωτος, μέχρι την τελική νίκη, που είναι και ο τελικός μας στόχος. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε πίστη από ατσάλι αλλά και το δίκαιο με το μέρος μας.



Με το πέρας των εκδηλώσεων καταδίκης του ψευδοκράτους στην περιοχή Προμαχώνα οι μαθητές δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με πέτρες. Συγκεκριμένα, μαθητές που λάμβαναν μέρος στις εκδηλώσεις καταδίκης δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από Τουρκο"κύπριους" και Τούρκους εποίκους, οι οποίοι βρίσκονταν ψηλά στον Προμαχώνα Ρόκας κοντά στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Από τα μικρής έκτασης επεισόδια δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.



Μέτωπο Νεολαίας - Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών