Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ!

Papoulias-wide
Γράφει ο Αντίοχος
 Υποτίθεται, πως ο πρόεδρος της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους, είναι ακομμάτιστος, δεν μπερδεύεται με τις κομματικές διαμάχες και είναι «πρόεδρος όλων των Ελλήνων». Ωστόσο, ο πρόεδρος Κάρολος –πέραν του ότι έχει πιαστεί το χέρι του να υπογράφει τα Μνημόνια της δυστυχίας μας και τους εφαρμοστικούς τους νόμους- δε χάνει ευκαιρία να επέμβει στην πολιτική ζωή της χώρας (συνήθως κατά του τρίτου κόμματος…), φερόμενος ως πρόεδρος των Σαμαροβενιζέλων (αλλά με την ανοχή των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου…).
Τώρα όμως, ξεπέρασε κάθε όριο! Και πιο συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή του συνάντηση με....
τον μπομπολάνθρωπο με το σακίδιο, εξέφρασε δημοσίως  την ελπίδα ότι ο αντικαταστάτης του (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ!) θα εκλεγεί από την παρούσα βουλή, για να συνεχίζουν να μας κάθονται στο σβέρκο οι Σαμαροβενιζέλοι μέχρι τον Ιούνιο του… 2016!!! Ιδού η ωμή παρέμβασή του:
 «Ελπίζω να μπορέσουμε και τώρα να έχουμε μια πλειοψηφία τέτοια που να εκλέξει έναν Πρόεδρο που θα είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, θα ενώσει όλους τους Έλληνες».
(ΥΓ): Και περιέργως, ο ΣΥΡΙΖΑ που φαινομενικά σκίζεται να μην εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα βουλή και να πάμε σε εκλογές, ακόμα να τον καταγγείλει. Γιατί άραγε; Μήπως εδώ παίζεται άλλα παιχνίδια, στα οποία συμμετέχουν όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών