Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τα λεφτά της Μέρκελ ο Ψαρράς έδινε “γραμμή” για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τα λεφτά της Μέρκελ ο Ψαρράς έδινε “γραμμή” για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Στην απαρχή των πολιτικών διώξεων, λοιπόν, πριν - προφανώς - γίνουν καν οι παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού μας και δεκάδων Συναγωνιστών μας, ο Ψαρράς ήδη έπαιρνε εργολαβίες από την Μέρκελ για την συγγραφή  πονημάτων ψευδολογίας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Βεβαίως ο Ψαρράς πέρα από την αρθρογραφική εμμονή του με την Χρυσή Αυγή έχει γράψει και συγκεκριμένο αριθμό βιβλίων, προκειμένου να τα κονομάει από τις ανοησίες που γράφει εναντίον της Χρυσής Αυγής και με δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή «πουλάει».
Το τελευταίο βιβλίο του Ψαρρά, όπως έχουμε ήδη γράψει, έφερε τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη» και είχε.....
χρηματοδοτηθεί απευθείας από το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών, το οποίο ανατυπώνει την εν λόγω ανοησία αφειδώς. Η δε χρηματοδότηση έγινε μέσω του ιδρύματος του ΣΥΡΙΖΑ με την επωνυμία «Ρόζα Λούξεμπουργκ», προς τιμή της Ιουδαίας αριστερής που κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου λειτούργησε ως πράκτορας της ΕΣΣΔ εντός της Γερμανίας, δημιουργώντας έναν «εσωτερικό εχθρό» την ώρα που η χώρα της βρισκόταν σε πόλεμο, καταδικάζοντας έτσι σε θάνατο εκατομμύρια συμπολιτών της.

Όμως υπάρχει και ένα άλλο βιβλίο του Ψαρρά, γραμμένο απευθείας στην μητρική γλώσσα των κατακτητών με τίτλο «Η νεοναζιστική κινητοποίηση στη διάρκεια της κρίσης». Το συγκεκριμένο βιβλίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013, λίγο πριν την ώρα δηλαδή που υφαινόταν η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής από το παραδικαστικό κύκλωμα της Νέας Δημοκρατίας. Εντός του βιβλίου γίνεται μία πρώτη επίστρωση των ανοησιών που λίγες μέρες μετά θα οδηγήσουν στην συγγραφή του πορίσματος που υιοθέτησε άκριτα ο Βουρλιώτης.
Το συγκεκριμένο βιβλίο ουδέποτε κυκλοφόρησε στα ελληνικά, πιθανόν επειδή μέσα αναφέρονται τα ονόματα του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη, τους οποίους πλέον στηρίζει ο Ψαρράς, αλλά και η Μέρκελ, η οποία άλλωστε πληρώνει και τα βιβλία. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να κυκλοφορήσει στα ελληνικά και να δημιουργήσει «ρήγμα» εντός των σκευωρών.
Τα παραπάνω, βέβαια, δείχνουν την ανίερη συμμαχία που έχει δημιουργηθεί στο όνομα της κονόμας. Μαρξιστές, φιλελεύθεροι, παραδικαστικοί, σιωνιστές και καναλάρχες έχουν συμμαχήσει εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διασώσουν την κυριαρχία τους επί του Ελληνικού Λαού. Λεφτά υπάρχουν για όσους βρίζουν την Χρυσή Αυγή, γιατί έτσι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα κρατήσουν το θύμα τους, δηλαδή τον Ελληνικό Λαό, κάτω για να το κατασπράξουν. Αυτή είναι και η απάντηση που περιγράφει ο ίδιος ο Ψαρράς στο συγκεκριμένο βιβλίο του όταν μιλάει για έναν "ευρύ αντιφασιστικό συνασπισμό", ο οποίος είναι "η απάντηση στην αδυναμία του συστήματος", ώστε "να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου".
Τα παραπάνω, από μόνα τους, θα αρκούσαν ώστε να καταστήσουν τον Ψαρρά κατάπτυστο συνεργάτη των γερμανών. Όμως υπάρχει και κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό στο εν λόγω βιβλίο, αφού ο Ψαρράς - θυμίζουμε το βιβλίο εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, δηλαδή πριν την οποιαδήποτε δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής - ουσιαστικά δίνει "γραμμή" στους σκευωρούς και προαναγγέλλει την εφαρμογή του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Διαβάζουμε σχετικά στο "κεφάλαιο" "Η αδυναμία του συστήματος":
"Οι περισσότεροι νομικοί συμφωνούν ότι η οποιαδήποτε μορφή ευθείας απαγορεύσεως θα έρθει σε σύγκρουση με το Ελληνικό Σύνταγμα, διότι αυτό δεν διαθέτει αρμόδιο όργανο. Εξάλλου ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει ήδη λάβει σχετική θέση, αναφερόμενος στην κοινή: Στην περίπτωση μίας απαγορεύσεως το κόμμα του απλά θα επέλεγε ένα νέο όνομα και θα συνέχιζε την πολιτική του. Μερικοί νομικοί αναφέρονται στη δυνατότητα εφαρμογής του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά εγκληματικές οργανώσεις και έχει εφαρμοστεί πολλές φορές, αλλά όχι έως τώρα στην περίπτωση μιας εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης."
Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Ψαρράς πριν υπάρξει η οποιαδήποτε αφορμή είχε αρχίσει και έγραφε ευθέως για την χρήση του άρθρου 187 περί εγκληματικών οργανώσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, ως ένα τρόπο έμμεσης απαγόρευσης του κόμματος. Άραγε έδινε ή απλώς μετέδιδε την "γραμμή" της Μέρκελ και των υπόλοιπων διεθνών τοκογλύφων εναντίον της Χρυσής Αυγής; Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί χωρίς την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία κρίνεται αναγκαία για την διαλεύκανση της βρώμικης αυτής υποθέσεως. 
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών