Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

Πρώτη Νοέμβρη - ΑΘΑΝΑΤΟΙ


Πρώτη Νοέμβρη - ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Κι είδα το αίμα σταγόνα-σταγόνα να βάφει το μάρμαρο.
Κι είδα την ψυχή μου να πετά πάνω απ΄ το πεζοδρόμιο που οι σφαίρες των τρομοκρατών προσπάθησαν να σβήσουν την Ελληνική μου υπόσταση.
Μα, η Ελλάδα είναι Ιδέα και Ιδέα δεν μπορεί να είναι παρά μόνο η Ελλάδα. Κι αν τα σώματα των Συναγωνιστών μας κείτονται στο κρύο μάρμαρο, το αίμα που αφήσανε δυνάμωσε την Ιδέα. Ξεμπρόστιασε το άδικο. Αποκάλυψε το άμορφο πρόσωπο μιας σάπιας δημοκρατίας και άνδρωσε τις ψυχές των αγωνιζομένων για την ίδια Ιδέα.
Βροχή οι σφαίρες πάνω απ΄ τα κεφάλια Τους κι εμείς όρθιοι δεν αναρωτηθήκαμε στιγμή το γιατί. Γνωστή η φάρα όσων.....
παλεύουν για την εξαθλίωση τούτης της Χώρας. Εμείς τροχοπέδη στα άθλια σχέδιά τους κι αυτοί δειλοί, κρύψαν τα πρόσωπά τους στις μαύρες κουκούλες τους. Καλύψαν την πράξη τους σε μια προκήρυξη πέντε σειρών.κι η κυβέρνηση ανάσανε.
Αλήθεια πώς πίστεψαν πως η δική Τους θυσία θα μπορούσε ποτέ να γίνει φόβος στις ψυχές των ανθρώπων που ακολουθούν την ιδέα του Έθνους, της πατρίδας, της μεγάλης Ελλάδας; Δεν κρίνονται εξ ιδίων πάντα τ΄ αλλότρια. Μπορεί να τρομάζετε στην ιδέα που φτωχαίνει την τσέπη σας, που σας στερεί τη δόξα της εξουσίας σας, μα οι Εθνικιστές δεν σκιάζονται μη χάσουν αυτά που ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θέλησαν να αποκτήσουν.
Ένας χρόνος πέρασε, μα κανείς δεν ξέχασε. Τον κάθε Αγώνα μας οδηγούν τ΄ αδέρφια μας, ο Μάνος και ο Γιώργος. Η δική τους θυσία, η δική μας υπόσχεση για συνέχιση του Αγώνα ενάντια στο άμορφο, ανθελληνικό, παγκόσμια δομημένο παιχνίδι που πιόνια έχει τις κουκούλες και  τις ανθελληνικές κυβερνήσεις. Όρθιοι μπροστά σε κάθε σφαίρα, είτε λεκτική είτε ατόφια όπλου, θα παλέψουμε να αναστήσουμε ξανά τις ξεφτισμένες  Αξίες, τα ξεχασμένα Ιδανικά, την περηφάνια και το υψηλό φρόνημα στις καρδιές των Ελλήνων. Θα σταθούμε ως μια γροθιά απέναντι στους δοσίλογους τούτου του τόπου που ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη υπόσταση, ξεπουλάνε τον πλούτο της Χώρας και την ίδια την Χώρα μας.
Είναι το ύψιστο Χρέος μας απέναντι στο Μάνο και στο Γιώργο, στον Μίκη στον Ισαάκ, στο Σολωμό και σε όλους αυτούς που πότισαν με το αίμα τους τον Αγώνα για να είναι ο τόπος μας λεύτερος και περήφανος και με τη ζωή τους έστειλαν το μήνυμα σε όλους εμάς.
«Βάλε κρασί. κέρνα το θάνατο, σαν τον καλό οικοδεσπότη.
Ντύσου καλά! Σαν σε γιορτή να πήγαινες, του Νοεμβρίου την πρώτη..»*
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Ηλέκτρα
Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης

*Στίχοι από το ποίημα του Έκτορα Γαλανού «Πρώτη Νοέμβρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών