Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

Ο "Στρατηγός άνεμος" φύσηξε και έστειλε τον Πολύδωρα στο.... Σαμαρά! "Θα ψηφίσω Πρόεδρο...αλλά είμαι αντιμνημονιακός"!!!!


Εκτέθηκε ο «αντικυβερνητικός» Πολύδωρας: «Εγώ θα μπορούσα να είμαι ο 180ος»!

Η αγωνία της συγκυβέρνησης να βρει τους 180 ψήφους, που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο μέχρι τον Ιούνιο του 2016, βγάζει στην επιφάνεια και τον πραγματικό χαρακτήρα διαφόρων βουλευτών, οι οποίοι ευρισκόμενοι στην δεξαμενή των ανεξάρτητων βουλευτών περιμένουν το κατάλληλο δόλωμα για να τους ψαρέψουν. Ένας απ’ αυτούς, που θα επιθυμούσαν να μπουν σ’ αυτή την διαδικασία, φαίνεται ότι είναι και ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος έδωσε ένα πρώτο στίγμα για το τι σκέφτεται να πράξει κατά την περίοδο της προεδρικής εκλογής.
Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Πολύδωρας είπε ότι «Εγώ, θα μπορούσα να είμαι ο 180ος». Με τον τρόπο αυτό ο......
πρώην υπουργός δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι στην περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση μέχρι τον Φεβρουάριο έχει βρει τους 179 πρόθυμους βουλευτές για να ψηφίσουν τον προτεινόμενο απ’ αυτήν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε ο ίδιος θα συμπληρώσει με την δική του ψήφο τον απαιτούμενο αριθμό των 180, που θα οδηγήσει στην αποφυγή των πρόωρων εκλογών.
Ποιό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει απ’ αυτά τα λεγόμενά του; Ότι ο Πολύδωρας «πουλάει» την ψήφο του και ότι η γνώμη του για την εκλογή του Προέδρου δεν επηρεάζεται ούτε (κυρίως) από την πορεία της κυβερνητικής πολιτικής ούτε από το πρόσωπο του υποψηφίου, αλλά ξεκάθαρα από το αν εξαρτάται απ’ αυτόν η εκλογή του Προέδρου ή όχι. Αν μέχρι τον Φεβρουάριο η κυβέρνηση δεν έχει βρει τους 179 ο Πολύδωρας θα συνεχίσει να παριστάνει τον αντικυβερνητικό και αντιμνημονιακό. Αν όμως όλα εξαρτώνται από την δική του ψήφο θα σβήσει τα πάντα με το σφουγγάρι, δίνοντας παράταση ζωής σε μια κυβέρνηση και ένα κόμμα από τα οποία έφυγε επειδή, δήθεν, τα θεωρούσε επικίνδυνα για τον Τόπο!
Η προοπτική, δηλαδή, να συνεχίσει να τσεπώνει τον παχυλό βουλευτικό μισθό μέχρι τον Ιούνιο του 2016 είναι ικανή να κάμψει την «αρνητικότητα» που έχει προς την κυβέρνηση. Ο Πολύδωρας μάλλον δεν καταλαβαίνει πόσο εκτίθεται μ’ αυτή την δήλωση, η οποία δείχνει ξεκάθαρα έναν τύπο που σκέφτεται μόνο το προσωπικό του συμφέρον. Εκ του ασφαλούς αντικυβερνητικός και αντιμνημονιακός, αλλά αν τα πράγματα φτάσουν σε κρίσιμο σημείο θα δώσει το φιλί της ζωής στην αντεθνική αυτή κυβέρνηση.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά το όνομά του έπαιξε το τελευταίο χρονικό διάστημα για ένα πολιτικό σχηματισμό δεξιά της ΝΔ, προκειμένου να σταματήσουν οι διαρροές προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να «μαντρωθεί» κάποιος κόσμος σ’ ένα μόρφωμα, το οποίο έμμεσα θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΝΔ. Το πόσο γνήσια είναι η ανησυχία του και οι αντιρρήσεις του για τη κυβέρνηση φαίνεται από τις δηλώσεις αυτές.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών