Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014

Την Χρυσή Αυγή την έθαψαν βαθιά - Ξέχασαν όμως, ότι είναι... σπόρος!


Την Χρυσή Αυγή την έθαψαν βαθιά - Ξέχασαν όμως, ότι είναι... σπόρος!

Ο σπόρος, όταν τον θάβεις, έχει μέσα του μιά φυσική αποστολή και μιά μυστική εντολή να εκτελέςει, που του λέει:  "Ξεκίνα και βγές στο φως".  Η εντολή ενεργοποιείται όταν βρεθεί στο βαθύ σκοτάδι του μικρού του "τάφου." Πρώτη του δουλειά είναι να εκραγεί, να σκάσει όπως λέμε. Σκάει για να ρίξει ρίζες προς τα κάτω, αλλά και να πετάξει φύτρο και βλαστάρι προς το φως. Οι συνθήκες του "τάφου"του, είναι οι ιδανικότερες συνθήκες για να ξυπνήσει από τον λήθαργο του φωτεινού κόσμου όπου βρισκόταν.
Μιλάμε για τις μυστηριώδεις δυνάμεις που κρύβει μέσα του ο σπόρος και που όταν βρεθεί στις κατάλληλες συνθήκες,οδηγεί και αυτόν ακόμη τον....
ποιητή να αναρωτηθεί και γράψει:  "πάψε πουλάκι της αυγής, κι'εσύ γλυκό αηδόνι, ν'ακούσω ο σπόρος μες στη γη, πώς σκάει και πώς ριζώνει". Απώτερος σκοπός και στόχος είναι να ριζώσει γερά στο χώμα, να βγάλει βλαστούς, κλαδιά και κορμοστασιά στα φωτεινά ύψη. Να γίνει δέντρο τρανό, να κάνει καρπούς, οι καρποί του να πέσουν στη γη και από τους καρπούς αυτούς να φυτρώσουν να ριζώσουν και να πεταχτούν νέα δέντρα που θα σχηματίσουν δάση πυκνά και αδιάβατα, που θα συνεχίσουν να κάνουν καρπούς στο αιώνιο διάβα! Έθαψαν λοιπόν και θάβουν την χρυσή Αυγή με χίλιους τρόπους!
Και τι δεν προσπάθησαν και τι δεν έκαναν, αλλά και τι δεν συνεχίζουν να κάνουν. Μιλάμε για τόνους λάσπης που έχουν αναλάβει να εκτοξεύουν εργολαβικά τα κανάλια της διαπλοκής εναντίον της, μιλάμε για καθημερινό αισχρό υβρεολόγιο, μιλάμε για τηλεοπτικές "Χρυσαυγιάδες" που κρατάνε εβδομάδες, μιλάμε για ανυπόστατες και ανήθικες κατηγορίες, για ανηλεή και βρώμικο πόλεμο, για παράνομες διώξεις,για φυλακίσεις για σφαίρες. Το αποκορύφωμα; Οι άνανδρες και πισώπλατες δολοφονίες των δύο αθώων παιδιών της!
Φυλάκισαν τον Αρχηγό της μαζί με την μισή κοινοβουλευτική ομάδα και νόμισαν ότι τους τελείωσαν. Επί πλέον. Της έκοψαν με το έτσι θέλω την κρατική οικονομική επιχορήγηση (ενώ τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, την έχουν προεισπράξει μέχρι το 2017) με σκοπό να την στραγγαλίσουν οικονομικά και να της αφαιρέσουν κάθε δυνατότητα  να επικοινωνήσει και να διαδώσει στον λαό τις ιδέες της. Την έχουν φιμώσει, ουσιαστικά στερώντας της τον δημόσιο λόγο μέσα από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, λες και αυτές είναι ιδιωτική τους περιουσία και όχι περιουσία του Ελληνικού λαού. Και όμως!
Παρ'ολα αυτά ο σπόρος της Χρυσής Αυγής φύτρωσε, έβγαλε βαθιές ρίζες στο χώμα, πέταξε βλαστούς, έριξε κλώνους, άνθισε και κάνει καρπούς.  Καρποί της είναι: οι 16 βουλευτές της, οι πρόσφατα εκλεγμένοι τρεις ευρωβουλευτές της, τα 70 και πλέον γραφεία των τοπικών επιτροπών σε όλη την Ελλάδα, (στα οποία κάθε τόσο προστίθενται και νέα), οι δεκάδες χιλιάδες εγγεγραμμένοι και οργανωμένοι υποστηρικτές της, οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της, αλλά κυρίως είναι η βεβαιότητα στη συνείδηση των Ελλήνων ότι κοντά στη Χρυσή Αυγή απαγκιάζει ο πατριωτισμός, η αγνή και άδολη αγάπη για την βασανισμένη μας Πατρίδα.
Η δύναμη λοιπόν του σπόρου της Χρυσής Αυγής είναι ο Πατριωτισμός, είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τον οποίο όσο και αν πολεμούν οι εχθροί του, αυτό δεν μπορεί παρά θα θεριέψει πάνω στην Ελληνική γη. Γιατί; Γιατί όπως έγραψε και ο ποιητής:"Δεν ζεί χωρίς πατρίδες η ανθρώπινη ψυχή".

Νικόλαος Η. Σκαντζός
Τ.Ο. Τριπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών