Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014

Αντωνάκη, δεύτε τελευταίον πολιτικόν ασπασμόν!


Αντωνάκη, δεύτε τελευταίον πολιτικόν ασπασμόν!

Γράφει ο (μακάβριος) Αντίοχος

Μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, είναι πλέον φανερό ότι την 25η  Ιανουαρίου ή την 1η Φεβρουαρίου 2015 (για δες καιρό που διάλεξε…), έρχεται ο οριστικός πολιτικός θάνατος του φον Αντωνάκη Σαμαρά!
Για να αρχίσει να… συνηθίζει στην ιδέα του πολιτικού του θανάτου, ενημερώνουμε τον Αντωνάκη για μια νέα… μόδα που έχει ξεκινήσει στην Ιαπωνία.
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα στην Independent, η νέα μόδα στην Ιαπωνία είναι η προετοιμασία για το τέλος της ζωής, που αποκαλείται «Σουκάτσου». Οι… μοδάτοι Ιάπωνες δοκιμάζουν…
κάσες και τελετουργικά. Μάλιστα, προσφάτως έγινε στο Τόκιο ένα φεστιβάλ με πάνω από 50 γραφεία τελετών, τα οποία εξέθεσαν τα τελευταία… προϊόντα τους και βοήθησαν τους 5. 000 (!!!) παρευρισκόμενους, να φτιάσουν τη διαθήκη τους, να διαλέξουν, αλλά και να δοκιμάσουν την κατάλληλη κάσα και να βγάλουν το νεκρικό τους πορτρέτο.
Του προτείνουμε, λοιπόν, ανεπιφύλακτα, να κάνει ένα (πολιτικό) «Σουκάτσου». Θα του χρειαστεί στα σίγουρα!
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Θα του κάνουμε και την τελετουργία αυτοκτονίας, γνωστή και ως «Σεπούκου.» Το Σεπούκου είναι που ο Ιάπωνας κάθεται γονάτιστος, έχοντας μπροστά του ένα κοντό σπαθί, ονόματι «Γουακιζάσι» και φορώντας λευκά ρούχα. Ο βοηθός του (συνήθως για φόρο τιμής για να έχει το δίκαιον στο πλευρό του) ή κάποιος από την αντίπαλη πλευρά (συνήθως για ταπείνωση δίχως το δίκιον να είναι στο πλευρό του). Λέει τα τελευταία του λόγια σαν επιθυμία, ζητώντας τον αρχηγό της αντίπαλης πλευράς να τη σεβαστεί και μετά θανάτον και έχοντας τον ίδιο τον αρχηγό να ορκιστεί να μην την παραβεί, και μετά γδύνεται μόνο από τη μέση και πάνω, φανερώνοντας την κοιλιά του. Τέλος, μαχαιρώνεται στην κοιλιά του και ο βοηθός/αντίπαλος που έχει το κατάνα να τον αποκεφαλίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών