Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΝ Η΄… ΒΑΡΑΒΒΑΝ;

ilias-kasidiaris7__article

Την Τετάρτη 10/12/2014 αναμένεται στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο λόγος; Μια ακόμη άρση ασυλίας του, αυτή τη φορά για το βίντεο Μπαλτάκου, με το οποίο ουδεμία σχέση είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εφόσον δημοσιοποιήθηκε από το ρώσικο tube (rutube). Τη στιγμή που η συγκυβέρνηση πνέει τα λοίσθια και εκλογή ΠτΔ δεν πρόκειται να γίνει από την παρούσα Βουλή, περιμένουν πώς και πώς τον Ηλία Κασιδιάρη, να τον «σταυρώσουν», να εξαντλήσουν την εκδικητική τους μανία επάνω του.
Αρωγούς η συγκυβέρνηση θα βρει πολλούς για την άρση ασυλίας του Ηλία, τους πάντα πρόθυμους Συριζαίους αλλά και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του Κασιδιάρη, αυτό που.....
θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι και δεν μπορούν: την αλήθεια και το πολιτικό μέλλον αυτής της πατρίδας. Την ικανότητα, τη φρεσκάδα, τη διορατικότητα και το θάρρος του. Την ευθύτητα, τη  λεβεντιά και τη γενναιότητά του. Την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του. Γι’ αυτό μισούν και ζηλεύουν τον Ηλία Κασιδιάρη. Γιατί διαφέρει. Γιατί είναι όλα αυτά που κάποιοι απ’  αυτούς ονειρεύονταν να είναι στην αρχή της καριέρας τους και μετά συνθηκολόγησαν  με το πολιτικό κατεστημένο και τα ντόπια και ξένα συμφέροντα που λεηλατούν τον πλούτο της πατρίδας μας. Τον ζηλεύουν γι’ αυτό που είναι  και τον μισούν γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να του μοιάσουν. Γιατί ο λόγος του Ηλία Κασιδιάρη, έχει βαρύτητα, ξυπνάει συνειδήσεις  και είναι αληθινός. Γιατί είναι οξυδερκής και σίγουρος για τον εαυτό του. Γιατί ο κόσμος τον εμπιστεύεται, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει τίποτα.
‘Ο,τι κι αν κάνουν δεν μπορούν να τον νικήσουν. Χίλιες άρσεις ασυλίας να του κάνουν και χίλιες προφυλακίσεις, δεν μπορούν να τον αγγίξουν. Αντίθετα αυξάνουν τη δημοφιλία του. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι το μέλλον αυτού του τόπου και εκ προοιμίου ο αδιαφιλονίκητος νικητής στα μάτια της κοινής γνώμης.
Επικοινωνιολόγος, Πολιτικός Επιστήμων

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ωραια τουs τα εψαλε χθεs ο Ηλιαs ηταν τρομεροs , αλλα δυστηχωs αυτοι δεν παιρνουν απο λογια καθωs ειναι αδιστακτοι και δεν ακουνε κανενα η μονη λυση για να σωθει η χωρα απο την πληρη διαλλυση ειναι ενα στρατιωτικο πραξικοπημα αλλη λυση δυστηχωs δεν φαινεται στον οριζοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών