Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014

Ο Σαμαράς τον Ιανουάριο ζητούσε από τον Εισαγγελέα να γ@μήσει τον Μπόκουρα και σήμερα τον.... αποφυλακίζει γιατί θα κάνει το χατίρι του!

Γράφει ο Αινείας

Ο Κασιδιάρης χθες στη Βουλή απέδειξε ακόμη και στον πιο παραδόπιστο την πολιτική σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής με μαέστρο τον έκπτωτο Πρωθυπουργό Σαμαρά.

Ο τύραννος επέβαλλε με αγοραίες εκφράσεις το διωγμό των Εθνικιστών βουλευτών με εντολή που έδωσε στον Εισαγγελέα, Ι. Ντογιάκο - "Παναθηναϊκάκιας" - και που εκτέλεσε το όργανό του άμεσα. Η αθλιότητα εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος έγινε μόνο για τις... ψήφους, καθώς θολωμένος ο ένοικος του Μαξίμου είδε το κόμμα της Χρυσής Αυγής ως δεξαμενή ψηφοφόρων και ήθελε με κάθε τρόπο να την αντλήσει για να παραμένει στην εξουσία.
Αυτό ομολόγησε και ο....
στενότερος συνεργάτης του επί δεκαετίας Τ. Μπαλτάκος στο βίντεο ντοκουμέντο από όπου άρχισε να εξυφαίνεται η πλεκτάνη κατά της Χρυσής Αυγής.

Στα παραπάνω πλαίσια, για τον τύραννο και τους "κλητήρες" - εισαγγελείς/δικαστές του, όποιο "απολωλό πρόβατο" επέστρεφε στο "μαντρί" της ΝΔ ή αποποιούνταν τον πρότερο "ανέντιμο βίο" του (βλ. Βουλευτής της Χρυσής Αυγής), ενώ δήλωνε και υποταγή στον τύραννο και τις επιθυμίες του (π.χ. να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας).... ελευθερωνόταν.

Κάτι τέτοιο συνέβη ακριβώς και με τον Μπόκουρα.

Μπορεί προ μηνών ο ίδιος ο Τύραννος να.... ζητούσε να τον..."γ@μήσει" ο "Παναθηναϊκάκιας" γιατί ήταν Χρυσή Αυγή και του έτρωγε ψήφους, τώρα όμως τον απαλλάσσει και βάζει μια άλλη εισαγγελέα, κ. Στεφανάτου, να ζητήσει την αποφυλάκισή του.

Ο λόγος...;!
"Έκοψε" τις... κακές παρέες και συμφώνησε, έναντι ποιου αντιτίμου, να κάνει τα χατίρια του "ψυχασθενή" - όπως αναφέρει το "ΒΗΜΑ" .

Υ.Γ.
Εξακολουθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών