Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014

Νέα δημοσκόπηση δείχνει τη Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη... Δεν μπορούν να το κρύψουν πια!

Δημοσκόπηση δημοσιεύει σήμερα το "Πόντικι", που μόνο φιλικό προς τη Χρυσή Αυγή δε χαρακτηρίζεται, ωστόσο έχει την ευθύτητα να παρουσιάσει μέρος της αλήθειας που αφορά την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος.

Και λέμε "μέρος της αλήθειας", καθώς ναι μεν η Χρυσή Αυγή φαίνεται να παίρνει την τρίτη θέση, αλλά το ποσοστό που της δίνεται είναι.....
ισχνό σε σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28%, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 23,2%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 5,4% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 4,7%. 

Ακολουθεί το Ποτάμι και το ΚΚΕ που ισοψηφούν με ποσοστό 4,3%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ίσα που μπαίνουν στη Βουλή που προσεγγίζουν το ποσοστό του 3,3%. 


Υ.Γ.
Αναρωτιέται κανείς..
Γιατί μια "αριστερή" εφημερίδα εμφανίζει τον καταρρέοντα Σαμαρά και την Κυβέρνησή του με ποσοστά ισχυροποιημένα από την τελευταία μέτρηση;!
Η απάντηση έρχεται στα "ναι" των "αριστερών" στην άρση της ασυλίας του Κασιδιάρη και στη "μούγγα" των "αριστερών" ΜΜΕ για τις αποκαλύψεις που αφορούν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και θα έπρεπε η Κυβέρνηση των δοσίλογων να έχει ήδη πέσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών