Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ»: ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

epithesi-se-ilikiomenus
 Εκτενές ρεπορτάζ με θέμα την διαρκώς αυξανόμενη βία κατά των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, στη χώρα της «ευνομίας παντού», είχαν οι γνωστοί… χρυσαυγιτολόγοι της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα, Ψαρά και Μπιντέλας. Ιδού κάποια γενικά στοιχεία:
«ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Έκρηξη βίας κατά ηλικιωμένων
Εξαπολύουν επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων που.....
διαπιστώνουν ότι διαμένουν μόνοι τους σε μεγάλες, απρόσωπες γειτονιές. «Χτυπούν» όλες τις ώρες, κατά προτίμηση πρωί, που οι αντιστάσεις τους είναι μικρότερες και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν βία αν εκείνοι προσπαθήσουν να αντιδράσουν.
Οι αδίστακτες πρακτικές των δραστών, σε συνδυασμό με την βεβαρημένη υγεία των ηλικιωμένων, συχνά οδηγούν στον θάνατο των θυμάτων.
Παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, οι κατ” οίκον ληστείες έχουν περιοριστεί αριθμητικά, η επιθετικότητα των δραστών έχει αυξηθεί. Πολύ συχνά, πλέον, οι αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά σε αιματηρά περιστατικά ληστειών με θύματα ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας. Και μπορεί τελικά οι περισσότερες να εξιχνιάζονται, ωστόσο πολλές φορές το συμβάν αποδεικνύεται μοιραίο».
Ιδού τώρα και περί της (συνήθους) ταυτότητας των δραστών:
«Το προφίλ των δραστών που επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης είναι είτε νεαροί Ρομά είτε μεγαλύτερες ηλικίες αλλοδαπών που στοχοποιούν ηλικιωμένους που γνωρίζουν ότι στο σπίτι τους κρύβουν χρηματικά ποσά», εξήγησε ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γ. Παπασηφάκης».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών