Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ… ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

skourletis-sobari-i-kataggelia-tis-ksoulidou.w_l__article
Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα επιβεβαίωση του γεγονότος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πατσαβούρα των διεθνών τοκογλύφων (και μάλιστα… βρεμένη), προσέφερε ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του παρδαλού συνονθυλεύματος, Πάνος Σκουρλέτης.
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την άποψη του (εκ μεταγραφής από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) τυφλού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να γίνει μονομερής διαγραφή του χρέους κατά 70%, ο εκπρόσωπος είπε τα εξής διαφωτιστικά:
«Και εγώ άκουσα με έκπληξη αυτή την άποψη, διότι δεν την έχω ακούσει ποτέ από τον......
κ. Κουρουμπλή σε κανένα από τα όργανα που έχουμε βρεθεί. Προφανώς πρόκειται για μια απολύτως προσωπική άποψη. Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το θέμα της διαπραγμάτευσης είναι γνωστή. Όσον αφορά τα θέματα του χρέους και των δανειακών συμβάσεων όλα αυτά θα μπούνε κάτω από τη βάσανο μια σκληρής διαπραγμάτευσης».
Όμως, πως αντιγράφουν οι συριζομούρηδες τον φον Αντωνάκη της… αντιμνημονιακής εποχής! Ντάλε-κουάλε! Για «επαναδιαπραγμάτευση» μιλούσε τότε ο φον, για «σκληρή διαπραγμάτευση» μιλάει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Να μη λέμε πολλά λόγια, το αποτέλεσμα το ξέρετε…
(ΥΓ) 1: Ακόμα και ο τυφλός βουλευτής «είδε» την κοροϊδία που επιφυλάσσει στον κοσμάκη το παρδαλό συνονθύλευμα και προφανώς είπε αυτά που είπε εις γνώσιν των θέσεων και των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, για να τους εκθέσει προκαταβολικά και να βγάλει την ουρά του απ’ έξω από το αναμενόμενο φιάσκο. Τόσοι… ανοιχτομάτηδες που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας ότι θα σκίσει το Μνημόνιο και… δυο αυγά Τουρκίας, δε βλέπουνε;
(ΥΓ) 2: Ανοίχτε τα μάτια σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών