Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014

Η Χρυσή Αυγή διεθνοποιεί το Μακεδονικό: Έτσουξαν τους Σκοπιανούς οι παρεμβάσεις Μποβιάτσου και Συναδινού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που δίνει μάχες στην Ευρώπη για την Μακεδονία μας.

Σε παροξυσμό βρίσκονται για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ των Σκοπίων με την Χρυσή Αυγή. Αυτή την φορά εξαπολύουν προσωπική επίθεση στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μποβιάτσο.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της συνεδρίας της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν παρόντες δημοσιογράφοι από το πρακτορείο ειδήσεων του πρώην Γιουγκοσλαβικού κράτους οι οποίοι κάθονταν πίσω από τους βοηθούς των Ευρωβουλευτών του Κινήματος μας.

Όταν κατανόησαν οι Σκοπιανοί πως μπροστά τους είχαν Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν δυνατά να σχολιάζουν την ομιλία του Στρατηγού Συναδινού και να αποκαλούν το μόρφωμα από το οποίο προέρχονται "Μακεδονία". Τότε έλαβαν την απάντηση από τον Συναγωνιστή, ότι η χώρα τους δεν πρόκειται να ονομαστεί ποτέ Μακεδονία και ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Οι προβοκάτορες όμως του κράτους - μαϊμού θέλοντας να δημιουργήσουν επεισόδιο...
καλούσαν τον Συναγωνιστή να βγει από την αίθουσα για να "λύσουν της διαφορές τους". Φυσικά η χάρη δεν τους έγινε και το θέμα έληξε.



Απ' ότι φαίνεται όμως όσο ψεύτικη είναι η ιστορία τους είναι και η δημοσιογραφία τους, αφού από την ίδια στιγμή ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ του κράτους - μπανανία που ήθελαν τον Συναγωνιστή να εξαπέλυε απειλές και βρισιές κατά των δημοσιογράφων.



Στην αναζήτηση της εθνικής ταυτότητας του, ο αχταρμάς των Βαλκανίων, "θίγεται" όταν κάποιος του υποδεικνύει την ιστορική αλήθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών