Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

Το ΒΗΜΑ προαναγγέλει από τώρα την πτώση του Σαμαρά...Οι "δελφίνοι" τον περιμένουν πώς και πώς για να πάρουν σειρά!

delfinoi
Μέχρι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου (8 και σήμερα μείνανε Αντωνάκη μας…) περιμένουν τον φον Αντωνάκη οι δελφίνοι της νουδούλας. Μόλις ανοίξουν οι κάλπες και ‘ρθουνε τα κακά μαντάτα, αναμένεται να βγούνε τα… μαχαίρια και… ο σώζων ευαυτόν σωθείτο! Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ του καθεστωτικού «Βήματος»:
«Τώρα είναι ώρα μάχης. Το ταμείο θα γίνει μετά τις εκλογές» λένε μονότονα πολλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ που βλέπουν το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται σταθερά και δίνουν… ραντεβού μόλις θα κλείσει η κάλπη της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.
Αναμφίβολα, όπως παραδέχονται πολλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ, τα λάθη που....
έχουν γίνει στα πεδία της πολιτικής στρατηγικής και της επικοινωνίας είναι πάρα πολλά. Επίσης, τα όσα διαδραματίζονται σε διάφορους νομούς με αφορμή τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων ενισχύουν το ενδοπαραταξιακό εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Η κριτική που γίνεται στο παρασκήνιο είναι ιδιαίτερα έντονη, αλλά μέχρι στιγμής ουδείς εμφανίζεται διατεθειμένος να δημιουργήσει πρόβλημα στην ηγετική ομάδα, καθώς όλοι συνιστούν υπομονή λίγες ημέρες.
Απλά, πολλοί περιμένουν να μιλήσουν δημόσια, μόλις κλείσουν οι κάλπες, ενώ το αντίθετο αναμένεται να γίνει και από την άλλη πλευρά, του πρωθυπουργικού επιτελείου, το οποίο αποκωδικοποιεί την προσωπική στρατηγική ορισμένων στελεχών».
Βέβαια, ο φον Αντωνάκης δεν είναι ούτε Καραμανλής ούτε Jeffrey, να σπεύσει να παραιτηθεί αμέσως μετά την αναμενόμενη ήττα του. Μάλιστα, αν η διαφορά δεν είναι τεράστια, όχι μόνο δεν πρόκειται να παραιτηθεί, αλλά αντιθέτως, θα σπεύσει να διαγράψει όσους του ζητούν να παραιτηθεί. Σε κάθε περίπτωση, η 26η Ιανουαρίου θα βρει την νουδούλα διαλυμένη, με Σαμαρά ή χωρίς Σαμαρά. Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί ισχυρή εθνική αντιπολίτευση στην επερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχει μία και μόνη επιλογή: ψήφο στην Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών